GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Alina Eremia atrage privirile bărbaților de fiecare dată când merge la sală: "Sportul e ca shopping-ul!"

Nu doar steliștii fac antrenamente cu haltere de 20 de kilograme +3   FOTO
Nu doar steliștii fac antrenamente cu haltere de 20 de kilograme

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:28

E celebră, are sute de concerte și milioane de fani pe rețelele de socializare. În ciuda unui program foarte încărcat, Alina, 24 de ani, este extrem de preocupată de aspectul fizic și încearcă să se mențină în formă prin sport!

Are grijă la alimentație, face mișcare de cel puțin două ori pe săptămână, iar atunci când e plecată în turnee face antrenamente chiar în camera de hotel.

"Am foarte multe pe cap, înregistrări, concerte, emisiuni, dar reușesc în fiecare săptămână să strecor măcar două antrenamente. Pentru mine, sportul nu înseamnă doar un fizic armonios, ci e extrem de benefic și la nivel mental, și din punctul de vedere al sănătății. Este demonstrat că în momentul în care suntem angrenați în activități fizice, stimulăm secreția de dopamină, care este responsabilă de buna dispoziție. Așa cum funcționează terapia prin shopping, sportul ajută la o gândire pozitivă, o eliberare de energii negative", spune Alina.

"N-am mers până acum pe un stadion"

Artista recunoaște că pe timpul iernii preferă să meargă mai mult la sala de fitness, se pregătește jucând meciuri de squash sau de tenis. Dar odată cu venirea timpului frumos, Eremia iese în natură. Pe lângă antrenamente cu aparate performante, ea ține și un regim bine pus la punct: "Regimul și sportul merg mână în mână. Consum alimente care îmi plac, nu fac excese și încerc să mă feresc de unele preparate extrem de gustoase, dar care pot dăuna. Scopul meu nu a fost doar să pierd în greutate rapid, ci să îmi creez un stil de viață sănătos".

Întrebată dacă a fost vreodată pe o arenă, Alina surprinde: "Sincer, nu s-a ivit ocazia până acum, însă chiar mi-ar plăcea să stau în tribună și să văd cum trăiesc meciul suporterii înfocați. Dacă mi s-ar propune, chiar aș face și imnul unei echipe de fotbal. De ce nu? Mi-ar plăcea să surprind energia din spate, mentalitatea de învingător și lucrurile după care se ghidează sportivii de performanță".

"În «generală» eram în echipa de handbal a școlii. Sunt o fire sportivă și nu mă dau în lături de la provocări. În trecut mergeam regulat și jucam tenis, sportul pe care-l și urmăresc atunci când timpul îmi permite"
Alina Eremia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  18 Martie 2018, 16:07

Who's that girl ?

onduku
onduku  •  18 Martie 2018, 12:28

Craitoiule, ti-as sta mai bine la Cancan decat la Gsp. Poate au nevoie si de un fotograf paparazzo.

onduku
onduku  •  18 Martie 2018, 12:27

Alina Eremia isi plateste articole si-n Gsp? Iar Craitoiu merge si el la sala sa dea jos burta dupa vreo 20 de ani?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează