GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO Arena Națională se transformă pentru cel mai așteptat concert al anului în România » Americanii vin cu 20 de tiruri, producție de 450.000 de euro!

Cu un buget de producție de 450.000 euro, megashowul de pe 17 iunie are în spate o armată de oameni și o logistică de proporții Foto Facebook ALive
Cu un buget de producție de 450.000 euro, megashowul de pe 17 iunie are în spate o armată de oameni și o logistică de proporții Foto Facebook ALive

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 11:06

Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru primul concert susținut de Kings of Leon în România.

Sâmbătă, pe 17 iunie, la Arena Naţională, americanii cântă la București, în cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar și hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. Porțile stadionului se deschid de la ora 17:30.

Ieri dimineață au început lucrările pe stadion și s-a demarat procesul de ridicare al unei scene impresionante, care va avea o dimensiune de 480 mp. Mai mult, organizatorii au decis să scoată mai multe scaune din tribune, acolo unde urmează să fie montat punctul de comandă al tehnicienilor de sunet și lumini.

Echipamentele cu care trupa călătorește în turneu ajung la București încărcate în 20 de tiruri. Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistați la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producție, catering, baruri, intrări). Gazonul stadionului va fi protejat cu portafloor, iar eventualele porțiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment.

95 de leicostă cel mai ieftin bilet pentru concertul Kings of Leon de pe Arena Națională, cel mai scump fiind de 500 de lei la zona VIP

Show-ul Kings of Leon va dura aproape două ore. Cei patru membri ai trupei vor avea în program piese de pe noul album, dar și hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. Organizatorii au anunțat că în cazul în care vremea este nefavorabilă, acoperișul retractabil de pe Arena Națională va fi tras.

ARENA A MAI GĂZDUIT DOUĂ CONCERTE ÎN 2012 ȘI 2013

Până acum, pe cel mai mare stadion din România au mai avut loc două concerte. Primul, Red Hot Chili Peppers, pe 31 august 2012, la care au participat 47.000 de spectatori, iar cel de-al doilea pe 15 mai 2013, când la show-ul Depeche Mode au fost prezenți 45.000 de fani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
iosif_vs_
iosif_vs_  •  14 Iunie 2017, 12:21

Domnilor de la Kings of Leon la noi in racaciuni cand veniti ??? , cel mai indicat ar fi la culesul porumbului .

bravia1
bravia1  •  14 Iunie 2017, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close