GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Au "aprins" internetul! » Cătălina, Sandra și Sorana au făcut senzație cu imaginile postate din vacanță

Fotografie extrem de sexy postată de Cătălina Ponor pe contul său de Instagram +12   FOTO
Fotografie extrem de sexy postată de Cătălina Ponor pe contul său de Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 09:01

Cătălina Ponor, Sandra Izbașa și Sorana Cârstea au adunat mii de like-uri pe rețelele de socializare cu pozele postate din vacanța de iarnă.

După ce şi-a încheiat oficial cariera, Cătălina Ponor a decis să plece într-o vacanţă de vis. Fosta gimnastă a ales ca destinaţie Thailanda, o ţară pe care de multă vreme dorea să o viziteze.

Cătălina e foarte activă pe rețelele de socializare, postează poze din cele mai interesante locuri pe care le vizitează și îşi ţine la curent prietenii virtuali cu tot felul de informații din vacanţa asiatică. Primul oraş pe care l-a vizitat a fost Bangkok, apoi a plecat spre Krabi, o destinaţie cu peisaje de vis.

Sandra Izbașa a postat și ea pe conturile personale de socializare imagini extrem de sexy cu ea lângă un brad de Crăciun. "Ador spiritul Sărbătorilor de Iarnă", a scris fosta gimnastă de 27 de ani, care în prezent este implicată în mai multe proiecte media.

În schimb, Sorana Cârstea a preferat să fugă din București alături de cei mai dragi prieteni și au decis să meargă la munte. Unde Sorana pregătește și primul turneu oficial din 2018, Australian Open. Ea s-a întors de la Barcelona, unde a urmărit pe Camp Nou meciul de Liga Campionilor dintre catalani și Sporting Lisabona.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  15 Decembrie 2017, 21:14
Postat de Flo Florase pe 15 Decembrie 2017, 10:57

Primul turneu oficial este Australian Open? Voi sunteti prosti sau doar va jucati asa? Cine *** scrie articolele astea ma frate? Doamne ce boschetari.

***, aka jurnalişti.... reportaj marca jesepeu.ro... site de sport manageriat de mister Tolontan si mister Ioanițoaia, coloşi ai presei sportive...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1495006877195189
Flo Florase  •  15 Decembrie 2017, 10:57

Primul turneu oficial este Australian Open? Voi sunteti prosti sau doar va jucati asa? Cine *** scrie articolele astea ma frate? Doamne ce boschetari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează