GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO - JUVENTUS 1-2

FOTO Ce făcea noul director general Ionel Dănciulescu la 5 minute după rușinea cu Juventus Colentina, 1-2 » O baschetbalistă de 18 ani i-a pus capac! Reacția lui Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 23:43

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a fost numit săptămâna trecută director general la Dinamo, iar la meciul cu Juventus Colentina, 1-2, a debutat în noua funcție.

Danciugol n-a mai luat loc pe bancă, așa cum proceda până acum, ci a mers în lojă. După meci, a intrat direct pe Instagram, unde a dat like unei poze postate de o persoană pe care o urmărește: Larisa Ebervein, baschetbalistă în Arad, în vârstă de 18 ani, la fel ca fiica lui Dănciulescu, Diana.

Imaginea a circulat pe paginile suporterilor dinamoviști, cărora nu le-a picat deloc bine activitatea lui Dănciulescu pe rețelele de socializare, după o umilință istorică pentru formația roș-albă. Detalii AICI despre meci!

Reacția lui Dănciulescu

Dănciulescu nu a negat întâmplarea, dar a declarat pentru GSP.RO: "Nu e în regulă ceea ce faceți pentru că pe fata respectivă nu o cunosc personal. E pe lista mea de prieteni și atât, ceea ce insinuați e neadevărat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
2087830801247022
Bledea Dorin Marius  •  01 Aprilie 2018, 11:36

lasa-ti tampeniile si ce daca a dat un like ? voi jurnalisti si multi alti ca dati like-uri sau pupati in cur diverse genii ahtohtone sunteti perfecti ! ***.... danciu la toti cei ce l-atgi denigrat poate de aceea va deranjeaza!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  31 Martie 2018, 16:11

Lasati ipocrizia! Like, like, de 3 × like!:)))

vbga
vbga  •  31 Martie 2018, 14:04

Am si eu o intrebare,cum joaca domnisoara baschet cu unghiile alea?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează