GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Diavol sau înger? O microbistă pasionată de sporturi cu motor și fotbal: Danica Thrall

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 21:55

Câştigătoare a versiunii britanice a show-ului Big Brother şi a titlului de Miss Derby, Danica Thrall e o pasionată a sporturilor cu motor.

În vârstă de 27 de ani, ea este și una dintre cele mai apreciate modele din Anglia și are la activ zeci de pictoriale incendiare.

Surprizător sau nu, blondina iubește și fotbalul, nu doar fotbaliștii. E fana celor de la Manchester United, dar ține și cu Derby County.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1309533419073482
Eugen Baltes  •  21 Martie 2016, 19:21

Articol ? - Nu cred !!! Articol de umplutura ? - Da, de umplutura ! Doua fese si un titlu pe care daca-l calific, commentul va fi moderat de regulile sitului ? - Da !!! Si sunt de acord si cu regulile site-ului , ce sa fac ?!

gerulozaurus
gerulozaurus  •  19 Martie 2016, 07:09

"Diavol sau înger?"...stiu yo, cred ca YE femeie bah :p

Vezi toate comentariile (2)
Comentează