GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DESPĂRȚIRE

FOTO Echipa pe primul loc! Jucătorul care a preferat să fie părăsit de soție în loc să se transfere în China

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 18:50

Nani, fost jucător la Manchester United, trece printr-o perioadă mai puțin fericită. Pentru că a ales să rămînă la Fenerbahce, mijlocașul a fost părăsit de Daniela Martins. Soția lui a luat decizia de a se întoarce în Portugalia.

În perioda de transferuri recent încheiată, jucătorul portughez a primit o ofertă din China, iar soția lui a încercat să îl convingă să o accepte deoarece nu era deloc încîntată cu viața din Istanbul. Nani a refuzat oferta și a declarat că nu pleacă de la Fenerbahce pînă nu cîștigă cel puțin un titlu.

La auzul acestei reacții, Daniela s-a supărat și a plecat, alături de fiul lor, în Portugalia. Presa din Turcia relatează că soția lui Nani s-a opus încă de la început ca iubitul ei să evolueze în Turcia și că nu s-a adaptat deloc în orașul în care evoluează iubitul ei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează