GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATIPIC BEAUTY

FOTO Eveniment deosebit la Casa Poporului: Marica a defilat pe podium alături de un suporter dinamovist la gala Atipic Beauty

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2017 20:01

Astăzi, la Palatul Parlamentului, celebrități și designeri și-au dat mâna pentru o cauză nobilă. Esete vorba despre gala Atipic Beauty, care prezintă oameni cu dizabilități dintr-o alt unghi de a vedea lucrurile.

Pe podiumul de prezentare, mai multe modele în scaun rulant sunt însoțite de vedete autohtone. Scopul? Se vrea a se dovedi că orice om poate fi elegant, neavând nicio importanță boala de care suferă.

Printre vedetele prezente s-a numărat și Ciprian Marica. Partenerul lui Marica de la această prezentare, Alexandru Popa, este dinamovist și are o poveste tristă. A rămas imobilizat în urma unui accident de mașină.

"E incredibil ce încearcă acești oameni, câtă ambiție au și cât luptă. Mereu am participat la evenimente de genul care sprijină oamenii. E fantastic să aflu că Alex a jucat fotbal până în clasa a 10-a. Toți oamenii de aici cu probleme sunt un exemplu pentru ceilalți. Pentru că toți lucrează full time, 8 ore pe zi, și ajută alte persoane aflate în această situație", a zis Marica.

"E o onoare pentru mine. Sunt dinamovist de mic și mă simt onorat să fiu alături de Ciprian Marica. Am ajuns în scaunul cu rotile după un accident de mașină la aproape 20 de ani. M-am automotivat pentru că ajungi la un moment dat și conștientizezi că viața nu se sfârșește aici. Să rămâi într-un scaun cu rotile nu înseamnă izolare", a zis Alex.

Printre organizatorii de la această gală se numără și Andreea Marin, care a fost și prezentatoarea evenimentului. Vedeta TV a susținut gala prin intermediul Fundației Prețuiește Viața. 

22447356 278207439352866 323602006 n

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
kwd2015
kwd2015  •  12 Octombrie 2017, 21:48

like

Vezi toate comentariile (1)
Comentează