GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Flirt cu Rihanna » Un jucător de la Juventus a încercat să o cucerească pe cântăreață

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2016 19:04

Rihanna a susținut în această săptămână un concert la Torino, iar printre cei care și-au dorit să o asculte live s-a aflat și Claudio Marchisio.

Mijlocașul de la Juventus e un mare fan al cântăreței și a sperat să se apropie de ea cu această ocazie, însă din cauza problemelor medicale nu a putut fi prezent la concert.

Ca să nu rateze ocazia, fotbalistul i-a trimis un tricou cu autograf, alături de un alt tricou cu numele ei pregătit deja de Juventus.

Marchisio și-a cerut scuze pe Instagram pentru faptul că nu a putut ajunge la concert și a dezvăluit și mesajul pe care i l-a transmis Rihannei: ”Pentru Riri, cu multă dragoste”.

Americanca a pozat și ea cu tricourile primite după concert, însă a preferat să testeze tricoul primit de la clubul Juventus în loc de cel de la Marchisio.

Rihanna a mai fost implicată în trecut în lumea sportului, sărbătorind alături de Germania succesul de la Campionatul Mondial din 2014. Karim Benzema și Lewis Hamilton au fost mai norocoși: au ieșit de câteva ori în oraș împreună cu ea.

Rihanna va susține un concert și în București pe 14 august, în cadrul Anti World Tour, același turneu prin care a ajuns și la Torino.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ioan.h
ioan.h  •  16 Iulie 2016, 19:29

Cred ca-i vorba de 'Flirt'...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează