GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Fosta mașină a lui Iniesta, la o școală de șoferi din România » Cum s-a ajuns aici :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 21:19

Fostul autoturism condus de Andres Iniesta în 2003 a ajuns la o școală de șoferi din Brăila.

Nu e o glumă! Jucătorul Barcelonei a primit mașina în 2003 de la sponsorul catalanilor de atunci, Audi, iar după doi ani și jumătate i-a donat autoturismul unui prieten, anunță A1.ro.

Jucătorul care se va despărți anul acesta de Barcelona era un cetățean model, conform sursei citate, care a prezentat și câteva acte ce demonstrează că își plătea mereu impozitele.

La 10 ani distanță, Audi-ul A3 pe care-l deținea Iniesta a ajuns la Brăila, la Școala de Șoferi "ProActiv AUTO", și în acest moment are numărul de înmatriculare BR-56-PRO.

"Odată ce te poziționezi la volanul autoturismului simți o energie vibrantă, și asta, credem noi, și datorită poveștii pe care o poartă. Cu ceva timp în urmă, acest Audi A3 a strălucit pentru prima dată în mâinile renumitului căpitan de echipă al FC Barcelona, Andres Iniesta! Pam-pam!”, scrie în prezentarea de pe site-ul școlii de șoferi.

1.250 de RON te costă să faci școala de șoferi pe fosta mașină a lui Iniesta

31 de trofee
de trofee a luat Iniesta cu Barca, dintre care 21 în Spania și 10 internaționale, 4 Ligi, 3 CM ale Cluburilor şi 3 Supercupe ale Europei

57 de goluri
și 140 de assisturi are Iniesta în 670 de meciuri pentru Barca. Un gol și o pasă decisivă a reușit în 7 finale de Cupa Regelui

34 de ani
va împlini mijlocașul spaniol pe 11 mai. Joacă din 2002-'03 la prima echipă blaugrana, cu care a cucerit 8 titluri de campion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dorelcelcucapulchel
dorelcelcucapulchel  •  06 Mai 2018, 22:39

oauuuu....locuiesc la Timișoara, dar nu cred ca as putea sa ratez asa ocazie, trebuie sa fac scoala încă o data pe mașina lu Iniesta...clar!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează