GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO HOT Tânăra care a impresionat România explică: "Folosesc tehnici de antrenament ca modelele de la Victoria’s Secret!"

Aeroboxul este cel mai nou sport practicat de Raluka +3   FOTO
Aeroboxul este cel mai nou sport practicat de Raluka

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 10:06

Raluca Nistor a sărit cu parașuta, a făcut wakeboarding, iar acum e dependentă de aerobox, antrenamentul preferat al vedetelor de la Hollywood.

Are o voce inconfundabilă și un corp de invidiat! După 5.000 de kilometri petrecuți în concursul Asia Express de la Antena 1, pe care l-a și câștigat alături de Ana Baniciu, Raluca Nistor, mult mai cunoscută ca Raluka, s-a întors de urgență în sala de sport pentru a recupera lunile în care a fugit de aparate. Iar pe lângă antrenamentele clasice, artista de 28 de ani și-a ales un sport pe măsură: aerobox.

"Este una din cele mai noi tehnici de tonifiere în rândul femeilor. Este folosită și de toate modelele Victoria’s Secret, metodă pe care Sasha, antrenorul meu, o face de ceva vreme cu clientele lui și bineînțeles cu mine. Mi-a prezentat modelul ăsta de exercițiu și pur și simplu îl ador. Este foarte antrenant, nu mă plictisește niciodată și ard foarte multe calorii. Am început să practic acest sport în urmă cu mai bine de doi ani și sunt foarte mulțumită de rezultate", spune artista.

"Iau sportul ca pe o terapie"

Într-o singură ședință de aerobox se pot arde până la 800 de calorii deoarece pe lângă mișcările clasice de box, un circuit include și sărituri cu coarda, abdomene sau flotări. Raluka recunoaște că e dependentă de sport:

"Când am timp, reușesc să merg de trei ori pe săptămână la sală. Îmi place să lucrez tot timpul, iar antrenorul meu știe să-mi dea să lucrez anumite chestii în funcție de zi sau de starea pe care o am. Sportul ocupă un rol foarte important pentru că eu toată viața am fost o fire sportivă și îmi place mult să fac asta. Iau sportul ca pe o terapie, nu ca pe un medicament".

Artista a sărit cu parașuta, a făcut wakeboarding, deci iubește adrenalina la maximum: "Mi-ar plăcea să practic mai multe sporturi. Cele extreme în general, aș vrea să știu să fac o groază de lucruri, dar timpul nu-mi permite. Îmi place adrenalina, dar e periculos doar în cazul în care nu respecți ce îți spune antrenorul sau te aventurezi să faci imposibilul din prima. Tot ce am încercat până acum a fost în siguranță! Nu contează că ești fată sau băiat, important e că cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devine totul mai ușor".

"Încerc să mănânc foarte curat, mai atentez la dulciuri pentru că nu mă pot abține. Dar, în general, încerc să nu exagerez, dar nu țin un regim alimentar special"
Raluka, cântăreaţă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează