GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Mkhitaryan a postat o poză cu mama sa, dar nu l-a crezut nimeni: "Cum adică așa arată?!"

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 19:26

Henrikh Mkhitaryan a celebrat ziua mamei sale cu o poză în care cei doi apar împreună și cu mesajul: "Dragostea unei mame nu se compară cu nimic. La mulți ani, mama!".

Urmăritorii armeanului pe Twitter au reacționat imediat: "Cum adică așa arată mama ta?", "Chiar ea e?", "Eu cred că e sora ta mai curând", "E prea tânără să-ți fie mamă!", "Wow, arată foarte bine! La mulți ani!".

Jucătorul lui United are 28 de ani, iar mama sa 52.  Marina Tashchyan lucrează la Federația de fotbal din Armenia.

Mkhitaryan mai are o soră, Monika, 31 de ani. Tatăl celor doi frați, Hamlet Mkhitaryan, fost fotbalist, a murit la doar 33 de ani din cauza unei tumori craniene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  18 Martie 2017, 20:00

pentru englezi...(si in general pentru nordici), femeile la 40 de ani arata super-ridate (olandezele, englezoaicele, rusoaicele sau nemtoaicele de pilda). arata ca o femeie normala de 45 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează