GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANOTAJ

FOTO Nuntă cu campioane » Canotoarele din lotul național al României au participat la nunta Andreei Boghian

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 16:25

Strocul bărcii de 8 plus 1, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a măritat. Andreea Boghian a devenit doamna Robu, soțul său Andrei fiind și el fost canotor de performanță.

Canotoarele din lotul național al României au participat in corpore sâmbătă seara la nunta fostei lor colege din barca de 8 plus 1 a României, Andreea Boghian.

Strocul bărcii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Andreea Boghian, a renunțat la activitatea sportivă imediat după succesul din Brazilia, deși are doar 26 de ani.

Andreea și soțul său, Andrei Robu, s-au cunoscut pe când erau juniori la Centrul Național de la Orșova. De atunci nu s-au mai despărțit, iar sâmbătă și-au unit destinele. Nași le-au fost familia Bărzoiu. Cristina Ilie Bărzoiu a fost și ea componentă a bărcii de 8 plus 1, campioană europeană și vicecampioană mondială.

Nunta a avut loc la Roman, la eveniment fiind foste și actuale canotoare. Nu au lipsit campioanele mondiale Ionela Lehaci, Iuliana Popa, Laura Oprea Mădălina Bereș, Mihaela Petrila, Dana Druncea, Adelina Boguș, Viviana Bejinariu coechipierele din barca de la Rio, Roxana Cogianu, Ioana Crăciun, dar și foste colege de la alte competiții: Irina Dorneanu, Cristina Grigoraș, Diana Bursuc Mănălău.

Fetele și-au făcut doar "încălzirea", peste două week-enduri urmând să fie alături de o altă colegă a lor, Ionela Lehaci, care se mărită cu un alt conotor, Marius Cozmiuc. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează