GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Război fără sfîrşit între Marcel Iancu şi Marcel Popescu » Acuze grave la adresa viitorului preşedinte al Craiovei

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 17:00

Războiul dintre Marcel Iancu şi Marcel Popescu pare că nu mai are sfîrşit. Primul a avut din nou un atac dur la adresa viitorului preşedinte al Universităţii Craiova.

Iancu îl acuză pe Marcel Popescu pentru declaraţiile făcute, cum că un meci în Liga 1 s-ar vinde pentru 20.000 de euro. Acesta îl numeşte "client al cămătarilor" care nu vrea decît "să-l vrăjească" pe Adrian Mititelu şi fotbalul craiovean.

Vezi mai jos postarea lui Marcel Iancu de pe Facebook:

575410-marcel-iancu.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
petrusm
petrusm  •  16 Iunie 2013, 18:39

UN ARTICOL URAT FACUT SA CREEZE URA SI DISCORDIE... RUSINE PENTRU CEL CARE L-A SCRIS...

grande.balaci
grande.balaci  •  16 Iunie 2013, 18:39

echipa nu avem,in schimb e plin netul de limbiincur....

petrusm
petrusm  •  16 Iunie 2013, 18:37
Postat de cs_oltenia_craiova pe 16 Iunie 2013, 18:03

Oltenii au considerat ca, cel mai reprezentativ este o echipa Oltenia Craiova, asa s-au prezentat in 1915 contra echipelor din Bucuresti si Ploiesti,dupa primul razboi mondial s-au regrupat sub acelas nume in 1920, iar dupa cel de-al doilea razboi mondial regasim in 1946/47 Oltenia Craiova in divizia C. E momentul ca oltenii care vor fotbal sa se regrupeze asa cum au facut cei din 1920 sub denumirea ce ii defineste cel mai bine ,iar ca sa nu fie confuzii s-ar numi OLTENIA FOTBAL CLUB si ar juca in rosu.(Din declaratiile primaritei se pare ca sunt investotori care ar vrea sa finanteze U Craiova dar nu au loc de actualul proprietar, daca vor cu adevarat sa faca fotbal au varianta OLTENIA)

ESTI CU PLUTA RAU DE TOT ... SAU ESTI PE POST DE COADA ...DE TOPOR...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează