GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANTENA 1

FOTO » Reality-show cu Reghe şi Anamaria, în SUA!

Captură Antena 1 +8   FOTO
Captură Antena 1

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 18:59

Antrenorul Stelei va fi personaj principal într-un serial reality-show pe care Antena 1 îl va difuza începînd din 12 iulie. Reghecampf, împreună cu soţia sa, Anamaria, dar şi cu fiul lor în vîrstă de 3 ani, au acceptat să fie filmaţi aproape non-stop în vacanţa pe care au petrecut-o în Statele Unite ale Americii în urmă cu o lună.

Reality-show-ul se numeşte "Prodanca şi Reghe: Aventura americană" şi conţine imagini inedite din SUA, inclusiv cu vizita familiei Reghecampf la Walt Disney, din Los Angeles, dar şi de la simularea nunţii dintre Laurenţiu şi Anamaria, unde invitat special a fost Elvis Presley.

Show-ul de televiziune a fost mutat de pe Euforia pe Antena 1 după ce a avut un real succes precedenta producţie cu familia Reghecampf. În cantonamentul din Antalya, în care Laurenţiu şi Anamaria au fost cu Concordia Chiajna din postura de antrenor şi manager, au fost filmaţi aproape non-stop şi producţia a fost difuzată ulterior pe Euforia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
biid
biid  •  22 Iunie 2012, 12:26

DOI MASCARICI !!!!.

asc21
asc21  •  22 Iunie 2012, 10:45

Bai Reghe, banuiesc ca ea sta mereu deasupra...

misucfr
misucfr  •  22 Iunie 2012, 09:34

"Vai de U"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează