GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO ”Regina perfectă” din România e fascinată de fotbal: "Ziua e prea scurtă, dar pentru sport găsesc mereu timp"

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 09:40

Mirabela Cismaru, cunoscută în industria muzicală ca Mira, e pasionată de fotbal și handbal, o admiră pe Simona Halep și merge de trei ori pe săptămână la sala de fitness pentru a-și păstra supranumele "Regina perfectă", dat de fani.

Are o voce de invidiat, arată senzațional și face furori în industria muzicală din România. Dupa hitul "Uit de tine", care a adunat peste 18 milioane de vizualizari și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând, Mirabela Cismaru, pe numele ei de scenă Mira, a lansat cu CAT Music un nou clip cu milioane de vizualizări pe Youtube.

Fără junk-food, dar cu multe fructe

Între înregistrări, concerte, apariții la tv și radio, Mira face tot ce poate pentru a avea timp și pentru sport!

"E foarte multă agitație în jurul meu și sunt foarte multe lucruri de făcut mereu. În ultimul timp, mi se pare că am programul din ce în ce mai încărcat, iar acum vine vara și sunt din ce în ce mai multe concerte și evenimente. Deși uneori simt că ziua este destul de scurtă, aleg să prioritizez sportul. Așa trebuie să facă toată lumea!

Încerc să fac sport cât de des pot, iar antrenorul meu are multă răbdare cu mine și știe, cu siguranță, mai bine decât mine ce antrenament este necesar. În principiu, merg pe mâna lui de fiecare dată. La sală ajung de trei ori pe săptămână, în restul timpului îmi place să merg cu rolele prin parc", spune Mira.

Artista de 23 de ani și-a început cariera muzicală de la 6 ani, iar din 2012 a devenit cunoscută după ce-a participat la "Vocea României".

Mira spune că are un regim la care ține, dar are și capricii culinare de la care îi e greu să se abțină: "Mănânc cât pot de sănătos, iar antrenorul îmi spune să mănânc cât de mult pot, fiindcă ăsta e unul dintre motivele principale pentru care am ales să fac sport: eram prea slabă! Nu mănânc junk-food și încerc să mănânc des, dar porțiile de mâncare sunt bine proporționate. Nu aș putea să mă abțin de la fructe. Dulciurile le pot înlocui ușor cu fructe".

Fotbal, handbal și tenis

Chiar dacă e prinsă cu concertele, Mira nu ratează ocazia să meargă și la evenimente sportive. "Am mers pe stadion, îmi place atmosfera din tribune. Am fost cu gașca la meciuri de fotbal și-a fost foarte tare. Acum o lună am fost și la meciul din grupele Ligii Campionilor de la handbal dintre CSM București și Metz.

Am fost dusă la Polivalentă total întâmplător de câteva prietene și a fost foarte fun atmosfera, mai ales că CSM a câștigat! Mă uit și la tenis, pentru Simona Halep. O admir pentru că are voință multă și trăiește ce face, e pasionată. Apreciez munca uriașă pe care o depune și faptul că reușește să delimiteze sportul de viața personală", mai spune aceasta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  06 Mai 2018, 16:19

Dică e un nimeni ca şi puşcăriaşii lui se mai miră că lumea îi urăşte,cu un antrenor bun la ce lot au trebuia să aibă cel puțin 10 puncte avans nu să se complacă in tot felul de găinării mai bine s-ar uită la jocurile echipei lui de ce nu merge deloc nu a cîştigat nici un meci in pley-off fără ajutorul arbitrilor.

bulletproof
bulletproof  •  06 Mai 2018, 13:01

Asta-i pt ... 'premianții', din Dubai !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează