GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

FOTO ȘI VIDEO Mare petrecere de ziua lui Neymar în centrul Parisului » Chiar și un jucător al lui Marseille a fost invitat

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 11:54

Starul brazilian al lui PSG, Neymar, a împlinit 26 de ani, sărbătorindu-i într-un party fastuos cu 150 de invitați. Printre oaspeți, Ronaldo ”grăsuțul”, Gabriel Jesus (Man. City) și Luiz Gustavo, mijlocașul lui OM.

Mare petrecere mare la Paris. Neymar, cel mai scump jucător din lume, cumpărat cu 222 de milioane de PSG de la Barcelona, a împlinit 26 de ani și, împreună cu sponsorii săi, a organizat un party gradios cu mâncare fină și multă șampanie în centrul Parisului: Pavillon Cambon, în arondismentul 1 al Orașului Luminilor.

Au fost 150 de invitați, inclusiv 50 sosiți din Brazilia, cărora Ney le-a plătit și zborul, și cazarea la cele mai bune hoteluri pariziene. Toți au apărut în smoking, codul vestimentar impus la recepție.

37 de milioane de €este salariul anual al lui Neymar la PSG

Nu au lipsit colegii lui de la PSG. Nici Cavani, care nu adoră aceste momente mondene, nici antrenorul Unai Emery. Brazilianul a avut conflicte cu amândoi în acest sezon pe Parc des Princes.

Ronaldo, Ronaldo carioca, a fost alături de Neymar. Gabriel Jesus, atacantul lui Man. City, a venit și el. La fel, Luiz Gustavo, chiar dacă acesta joacă la Marseille, uriașa rivală din Ligue 1.

 

#Brumar #NJR26 ❤️❤️

A post shared by Nj neymarjr ⚽️ (@neymarrbr_) on

 

#Brumar #NJR26 ❤️

A post shared by Nj neymarjr ⚽️ (@neymarrbr_) on

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  05 Februarie 2018, 13:55

Un boss !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează