GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO Simona Halep a participat la dineul prilejuit de investitura în funcţie a lui Klaus Iohannis

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 19:39

Tănărul tenismen român Victor Cornea, partener de antrenament al preşedintelui Klaus Iohannis, a participat alături de Simona Halep la dineul prilejuit de învestitura acestuia în cea mai înaltă funcţie din stat. 

"Sînt foarte mîndru şi onorat să particip împreună cu Simona Halep la dineul prilejuit de învestirea în funcţie a preşedintelui României, Klaus Iohannis”, a scris Victor Cornea pe Facebook.

Este cunoscut faptul că noul preşedinte al României este un împătimit al sportului alb şi îl practică de fiecare dată cînd are ocazia.

Luna trecută, Iohannis a anunţat că va juca un meci demonstrativ cu Simona Halep, urmînd ca data exactă să fie anunţată anul viitor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează