GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  KAIAC-CANOE

FOTO Trei medalii pentru România la Mondialele de kaiac-canoe de la Bascov

Foto: Marius Ionescu +12   FOTO
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 19:08

La sfârșitul săptămânii, la Bascov, lângă Pitești, s-au desfășurat Campionatele Mondiale de juniori și U23 la kaiac-canoe. Au participat 1.300 de sportivi din 63 de țări. Printre ei și 60 de tricolori.

Românii au reușit să urce pe podium de trei ori, chiar duminică, în ultima zi de întreceri. Laura Pleșca și Adrieana Mihai au cucerit medalia de argint la juniori în proba de kaiac dublu pe distanța de 500 de metri, ele fiind depășite doar de echipajul maghiar format din Karen Biben și Olga Bako.

Tot pe dreapta a doua a podiumului s-au clasat și canoiștii U23 din dublu pe distanța de 500 m Cătălin Chirilă și Constantin Dîba. Aurul a fost cucerit în această probă de moldovenii Ilie Sprincean și Oleg Nuta.

Cosmin Lulciuc, Răzvan Albișoru, Aurelian Ciocan și Sorin Cical au cucerit bronzul în proba de kaiac 4 U23 pe distanța de 500 de metri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close