GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Un fotomodel sexy și polivalent » Jessica e terapeut, designer vestimentar și influencer

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 09:11

Jessica Weaver este una dintre cele mai de succes modele de pe Instagram și se bucură de 4,1 milioane de urmăritori.

Blonda sexy are 29 de ani și s-a născut în California, Statele Unite ale Americii. Este terapeut, model și influencer în social media. Aceasta postează foarte des fotografii și citate motivaționale și are și un canal de YouTube.

Înainte a studiat fashion design și este foarte atentă cu atitudinea pe care o are, cu ce mănâncă și nu ratează niciun antrenament în sala de forță.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
endervisa
endervisa  •  29 Octombrie 2017, 22:36
Postat de cneius pe 26 Octombrie 2017, 16:13

Ce inseamna "influencer"?

Probabil un fel de Olivia Steer... adica baga sfaturi pe net, sa ii ajute la decizii pe cei care nu pot sa gandeasca pentru ei si nu stiu ce e ok si ce nu. Gen ce sa mananci, cand si cum sa te duci la toaleta, de ce sa respiri etc... adica un fel de nimic dar cu un nume...

cneius
cneius  •  26 Octombrie 2017, 16:13

Ce inseamna "influencer"?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează