GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRĂDARE

FOTO UPDATE Florian Walter a fost extrădat » Omul de afaceri a ajuns în România total schimbat

Foto: Agerpres +2   FOTO
Foto: Agerpres

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 16:45

Patronul Universității Cluj și proprietarul companiei Romprest, Florian Walter, se află în custodia Poliției Române și va fi adus în țară în această seară.

UPDATE 22:00

Florian Walter a ajuns în țară din Emiratele Arabe Unite, sub escortă. Acesta a ajuns pe aeroportul din Otopeni în jurul orei 21:45, anunță Digi24. Omul de afaceri este total schimbat, fiind mult mai slab decât apărea un ultimele imagini din vremea în care se afla în România (FOTO).

Dosarul omului de afaceri care a fost disjuns de DIICOT Ploiești din dosarul Romprest a fost preluat de DNA, structura centrala, și conexat la o altă cauză instrumentată de procurorii de aici, au declarat sâmbăta surse judiciare, citate de Agerpres.

Știre inițială

Walter este acuzat de evaziune și spălare de bani. El a fost dat în urmărire internațională pe data de 19 mai 2015, în baza unui mandat emis de Tribunalul Prahova și a fost găsit câteva săptămâni mai târziu în Emiratele Arabe Unite.

Florian Walter este suspectat că a iniţiat şi coordonat o grupare suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, operaţiuni financiare în care este implicată Compania Romprest Service, alături de alte societăţi comerciale, între care unele considerate firme-fantomă.

4,5 milioane €este valoarea prejudiciului produs de acțiunile ilegale desfășurate de Florian Walter

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Martie 2016, 19:45

foarte bine,acolo e locul lui daca a furat

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  06 Martie 2016, 08:40
Postat de gerulozaurus pe 06 Martie 2016, 00:11

sa vezo acum ce toaorna la DNA blaturile facute cu blatinamo1948 :))))

petrolistii si *** au emotii,primii se tem sa n-o ia ceilalti emotionati ca si-o iau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  06 Martie 2016, 08:24

alt penal...marele dinamovist prieten cu becali...:)...cum se face ca toti cei ce sunt apropiati cu becali ajung invariabil mai devreme sau mai tarziu la....mititica? ..:)..omul domnului care duce oamenii la pierzanie

Vezi toate comentariile (31)
Comentează