GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BREAKING NEWS / EXTRASPORT

UPDATE / FOTO + VIDEO Trei explozii și focuri de armă la aeroportul Ataturk din Istanbul aseară! » Bilanțul actual: 36 de morți și cel puțin 140 de răniți! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:17

Trei explozii și focuri de armă s-au auzit aseară la aeroportul Ataturk din Istanbul.

UPDATE 12:00 / Aeroportul Ataturk a fost parțial redeschis în această dimineață, însă o treime din zboruri au fost anulate, iar altele au suferit întârzieri.

UPDATE 09:10 / Numărul victimelor a ajuns la 36 de morți și peste 140 de răniți. Primul ministru al Turciei, Binali Yildirim, a declarat că investigațiile preliminare indică un atentat al Statului Islamic. 

UPDATE / Autoritățile turce susțin că numărul victimelor a ajuns la 28 de morți şi peste 60 de răniți. De asemenea, se pare că ar fi vorba despre 3 atacatori de tip kamikaze care s-ar fi detonat după un schimb de focuri cu forțele de ordine la intrarea în terminalul sosiri.

*****

Primele informații spun că sunt destul de multe victime, însă oficial acesta nu a fost deocamdată comunicat. Euronews susține că ar fi vorba de 10 persoane decedate, iar presa turcă adaugă la cei 10 morți alți cel puțin 50 de răniți. 

Toate zborurile au fost deja anulate pe cel mai mare aeroport al Turciei. 

Se pare că este vorba despre un atentat terorist, nerevendicat până în acest moment, informează mai multe publicații importante din străinătate pe rețelele de socializare. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
mariuss72
mariuss72  •  29 Iunie 2016, 09:39
Postat de cpt.ahab pe 29 Iunie 2016, 09:12

Daca nu-i Putin, sigur e Fidel Castro!:)))

Sau Ceausescu...nu-i intrece nimeni pe romanache la teoria conspiratiei :)))

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  29 Iunie 2016, 09:38

ce impact emotional ??? unde si de ce ?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 Iunie 2016, 09:33

Erdogan are mulţi duşmani : Rusia (după avionul doborât), Israel (după ani de declaraţii, inclusiv cea prin care afirma că punga de petrol se cuvine Palestinei şi nu Israelului), SUA/NATO (pentru că nu mai răspunde la comenzi, de câţiva ani), UE (pentru că n-a făcut "ce trebuia" cu imigranţii şi i-a dat cu flit, inclusiv în asocierea la UE). Dar : Erdogan era implicat în afaceri cu ISIS...împreună cu Israel; Rusia nu controlează terorismul islamic, ci Israel şi SUA (Mossadul e singurul care are ofiţeri infiltraţi în terorismul arab, chiar a înfiinţat Hamas /sau Hezbollah ?); ca şi Al Qaeda, ISIS este înfiinţată şi finanţată de SUA. Peste toate aceste ţări este Oculta, deranjată de puseele de independenţă ale lui Erdogan şi Turciei, care nu înţeleg că nu pot avea o politică proprie...Pur şi simplu, li se arată "mâţa neagră", periodic, până vor înţelege că sunt miei şi nu lei ! Recent, Erdogan a făcut pe mielul cu Putin, şi-a cerut scuze, deci Putin e pe post de ţap ispăşitor...Se caută cu disperare un motiv pentru declanşarea Războiului Mondial III (cu Putin pe post de vinovat), cerut insistent de Kissinger (strategul Ocultei), de câţiva ani ! Pentru asta se doreşte şi slăbirea/divizarea UE. N-a mers cu referendumul în Scoţia, s-a încercat cu Brexit, model pentru alţii...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează