GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PATINOAR FLAMAROPOL

Gabriela Firea anunță începerea lucrărilor la patinoarul Flamaropol » Când va fi gata construcția și ce facilități va oferi complexul

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 17:37

Gabriela Firea a anunțat astăzi începerea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului Flamaropol, din incinta Complexului Sportiv Lia Manoliu, informează agenția News.ro.

Vechea construcție a fost demolată la finalul anului trecut, iar noul complex sportiv va avea o capacitate de 3.100 de locuri și va fi gata în aproximativ doi ani de zile, după spusele primarului Capitalei.

Construcția va avea o dublă funcțiune: atât patinoar, cât și un centru sportiv și de agrement care va conține bazin de înot, wellness, sală de baschet, săli de fitness și aerobic și spații pentru discipline de sport urban (skateborading, skating, byking și escaladă).

Acoperișul clădirii va fi pietonal și va conține un spațiu amenajat special pentru practicanții de sporturi pe role, skate sau bicicletă.

Complexul va fi prevăzut cu 108 locuri de parcare, destinate publicului și sportivilor, dar și cu magazine de echipamente sportive, cafenele și restaurante, anunță sursa citată.

100.000.000 de leieste valoarea contractului de proiectare și construcție pentru patinoarul Flamaropol

"Mă bucur să pot anunţa începerea lucrărilor la patinoarul Mihai Flamaropol, un obiectiv de investiţii pe care atât sportivii cât şi iubitorii sporturilor pe gheaţă îl aşteaptă de mulţi ani. În luna noiembrie, am obţinut autorizaţia de construire, în ianuarie 2017 s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, iar la această dată se execută lucrările de excavaţie.

În mai puţin de doi ani, loturile naţionale de hochei şi patinaj ale României trebuie să se poată pregăti şi antrena în condiţii optime, pe un patinoar nou, dotat şi echipat corespunzător şi implicit să poată reprezenta România pe plan internaţional" Gabriela Firea, citată de agenția News.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  27 Martie 2017, 21:31

Bataie de joc! 3100 de locuri? Macar faceti sala aia mare 15 mii de locuri?

tanasevictor
tanasevictor  •  27 Martie 2017, 20:42

Pe cand o arena moderna pentru turneele WTA si ATP? ROMANIA are o sportiva aflata in top 10 WTA de 3 ani de zile-SIMONA HALEP

Vezi toate comentariile (2)
Comentează