GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

GALERIE FOTO Ami, schimb de mingi cu un celebru jucător de tenis: "A fost o plăcere. Mi-a spus că joc destul de bine"

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 10:30

Andreea Ioana Moldovan, mult mai cunoscută de fanii din industria muzicală drept Ami, e dependentă de sport și pasionată de tenis.

Cu un program aglomerat, artista de 29 de ani recunoaște că e dependentă de mersul la sală. "Îmi fac timp pentru orice îmi face plăcere, așa că nu există să nu îmi fac timp și pentru sport! Sunt o persoană activă, iar pentru mine e important să fiu mereu în mișcare. Cum orele de canto sunt sfinte pentru mine, așa e și cu prezența mea în sală. Sportul înseamnă în primul rând relaxare. E unul din puținele momente când reușesc cu adevărat să mă deconectez. Mă ține într-un echilibru sănătos și îmi dă o stare de bine. Nu aș zice neapărat că am un regim strict alimentar, ci un mod atent, echilibrat și sănătos de nutriție. Îmi satisfac toate poftele culinare cu condiția să trag mai mult a doua zi", spune Ami.

18 ami 02

Artista născută în Baia Mare a luat primul contact cu sportul atunci când părinții au înscris-o la gimnastică. "Când eram mică făceam gimnastică și balet. Fiind înscrisă la Palatul Copiilor din Baia Mare, unde urmam orele de canto, erau și cursuri de gimnastică și balet. Mergeam să îmi consum sursa inepuizabilă de energie pe care o aveam. Ha, ha, ha! Apoi am prins pasiunea pentru tenis! De mică urmăresc turneele de Grand Slam împreună cu fratele meu, Andrei, care, la rândul lui, este fan al acestui sport. În spatele blocului în care am copilărit aveam un teren de tenis unde aproape în fiecare seară de vară mergeam să mă învețe să joc tenis", dezvăluie cântăreața.

Iar lecțiile primite de la fratele ei s-au concretizat într-un antrenament de gală, în care adversar i-a fost Victor Hănescu: "A fost o plăcere și o onoare să schimbăm câteva mingi pe același teren. Mi-a spus că joc destul de bine având în vedere că nu practic acest sport".

18 ami 04

Pe lângă tenis și orele petrecute în sală, Ami are un secret atunci când vine vorba de forma sa sportivă: "Și muzica mă ține în formă. La concerte aș putea spune că fac antrenamente cardio pe note muzicale. Este și ăsta un fel de a face mișcare și de a consuma calorii. Îmi mai place să ies în parc și să fac mișcare ori să-mi fac unele exerciții acasă. Astfel compensez orele lipsă din sala de sport". 

"Între mine și fotbal nu am putut lega nicio chimie deși, când eram mică, urmăream cu tata meciurile importante ale echipei naționale. Cred că pe un stadion aș merge, dar doar pentru atmosferă, nu și pentru jocul în sine"Ami

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  22 Aprilie 2018, 15:57

Who cares ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează