GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BMW X3 GAMES

GALERIE FOTO / Două echipe româneşti se bat pentru cele trei BMW-uri X3 puse în joc

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 22:16

BMW X3 Games este o competiţie dedicată sportivilor amatori. După ce s-au realizat preselecţii în mai mult de 15 state, acum a venit rîndul marii finale. Aceasta are loc în această perioadă la Geneva, unde participă 52 de echipe, cu cîte 3 participanţi fiecare. Cele 52 de formaţii se întrec în şase discipline (alergare, golf, schi, driving, biking şi sailing). Marele premiu? Trei modele BMW X3!!!

Rom‚nia este reprezentată la Geneva de două echipe care au primit numele partenerului al acestei competiţii din ţară: " Gazeta Sporturilor" şi " GSP.RO". După confirmarea rezultatelor generale al primei zile, cele două echipe ocupă locul 8 şi respectiv 20 în clasamentul general.

La proba de alergare, cu un timp de 44:45 pentru parcursul de 13,2 km, Gabriel Solomon a obţinut puncte importante pentru echipa sa, ocupînd poziţia a 4-a. Cu un timp de 1 ora şi 39 secunde, Adrian Nanulescu a ocupat locul 34.

Proba de golf a încheiat prima zi cu multe provocări. Un circuit de 9 găuri, deosebit de dificil, şi o ploaie torenţială au pus concurenţii la mare încercare. La final, Daniel Condratov şi Mircea Poiană s-au clasat pe locurile 16 şi, respectiv, 17.

Cea de-a doua zi nu a fost însă at‚t de fastă pentru cele două echipe romaneşti. Proba de schi s-a desfăşurat pe o vreme deosebit de frumoasă, însă vremea caldă a făcut pîrtia foarte dificilă. Condusul a însemnat prima întîlnire a concurenţilor cu BMW X3 xDrive 3.5i şi motorul de 3 litri Twin PowerTurbo ce dezvoltă 305 CP.

Începutul zilei de sîmbată va aduce rezultatele oficiale pentru cea de-a doua zi şi va clarifica care sînt echipele care au şanse de a-şi adjudeca cele 3 BMW X3 puse în joc. Avînd în vedere că punctajul cel mai slab nu se ia în considerare şi că pînă în acest moment nici o echipă nu a arătat constanţă la toate probele, rămîne un concurs deosebit de disputat.

BMW X3 Games se dovedeşte a fi o competiţie spectaculoasă şi interesantă datorită varietăţii probelor şi, bineînţeles, a premiilor puse în joc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează