GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

GALERIE FOTO Dragoș Săvulescu a dat lovitura! Imagini incendiare de la nunta fostului conducător din Liga 1 despre care Becali a spus: "L-a prins nevasta cu un bărbat în pat"

FOTO: Instagram +49   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 23:11

Fostul acționar dinamovist Dragoș Săvulescu tocmai s-a căsătorit cu o superbă albaneză.

După ce s-a spus că a avut o relație cu Mădălina Ghenea, omul de afaceri stabilit la Los Angeles, într-o vilă de lux aproape de Hollywood, s-a căsătorit cu frumoasa Angela Martini (31 de ani), fostă Miss Univers Albania.

Săvulescu a cochetat cu actoria, după ce s-a retras de la Dinamo, jucând și în filmul "Criminal", lansat în 2016. A fost coleg de platou cu Kevin Costner și Ryan Reynolds.

Dragoș Săvulescu s-a remarcat pe vremea când investea în fotbal și printr-un conflict pe care l-a avut cu Gigi Becali. Patronul FCSB a spus despre fostul acționar dinamovist că "a fost prins de nevastă cu un bărbat în pat". Săvulescu l-a dat în judecată, iar Becali a pierdut procesul și a fost obligat să plătească 10.000 de lei despăgubiri. Dinamovistul a preferat în locul banilor ca Becali să-i  ceară scuze la TV, lucru care de altfel s-a întâmplat.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
485809194904413
Costel Tudor  •  13 Decembrie 2017, 16:19

Vineri are loc un meci de box pt. un titlu mondial intre un roman si un rus . Nu ati scris in cuvant . Dar cand este vorba de *** sunteti primii ! RUSINE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

christiano0
christiano0  •  13 Decembrie 2017, 14:56

Deci m-am uitat la absolut toate cele 50 de poze !!! Femeia asta e incredibila, o frumusete rãpitoare; o mentiune si pt Dragos, e barbat bine! Oameni frumosi, peisaje superbe, sa moara haterii de ciuda =)))))))))

194362334230310
Robert Damian  •  13 Decembrie 2017, 12:16

Mda,albaneza!!!Mai in toate fotografiile,e mai mult goala tanti asta!!!Bine asa!!! Cum el se pare ca e din alta...parohie,***!!!!!Si vor revenii cu placere!!!!Tanti albaneza ,dar si noi,STIM DE CE!!!!!!La mai mare Savulescule!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează