GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Duelul sexy al argentiniencelor în Barca - Juve » Care e mai frumoasă: Antonella lui Messi sau cea a lui Dybala?

Antonella Messi (stânga) și Antonella Dybala (dreapta) +18   FOTO
Antonella Messi (stânga) și Antonella Dybala (dreapta)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 11:43

Lionel Messi și Paulo Dybala sunt vedetele celor de la Barcelona și Juventus, formații care se înfruntă azi în returul sferturilor de finală din UEFA Champions League, după 3-0 în tur pentru italieni.

Ambii fotbaliști sunt argentinieni și joacă pentru naționala "pumelor". Cei doi mai au însă un lucru în comun. Ambii se iubesc cu femei pe care le cheamă Antonella. 

Antonella Roccuzzo este iubita lui Lionel Messi, iar Antonella Cavalieri este cea a lui Dybala. Care dintre ele vi se pare mai frumoasă? 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdany8
bogdany8  •  19 Aprilie 2017, 19:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close