GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Este răvășitoare! Sora unei vedete dinamoviste a extaziat Liga 1! Avalanșă de like-uri de la Patrick Petre și alți fotbaliști

FOTO: Instagram +10   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 18:51

Ajuns la 24 de ani, Costi Nica e din nou jucătorul lui Dinamo, fiind văzut drept fotbalistul capabil să soluționeze vulnerabilitățile evidente din apărarea lui Dinamo. 

Produs de Dinamo, fundașul dreapta a fost împrumutat de Atalanta în "Ștefan cel Mare"până la finalul sezonului competițional. 

Nica are o soră extrem de frumoasă, Ștefania, 18 ani, care iubește să se fotografieze și îi înnebunește pe fani și chiar pe anumiți fotbaliști care îi dau like-uri, precum Patrick Petre și Robert Vîlceanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
poison
poison  •  03 Septembrie 2017, 10:12

*** care se tot pozeaza si photoshopeaza..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  03 Septembrie 2017, 09:48

O fi ravasitoare pentru Petre, care are figură de Don Juan în mizerie, iar ea e groaznică.

tonyys
tonyys  •  03 Septembrie 2017, 07:15

Patric petre e cel mai mare ***, ca toti dinamovistii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează