GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

GALERIE FOTO Hagi şi-a deschis pub în Constanţa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 15:51

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a lansat la Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, primul dintr-o serie de zece puburi care vor purta numele de H10 Sport Lounge.

Localul deschis miercuri la Constanţa reprezintă o investiţie a fostului căpitan al echipei naţionale şi a partenerilor săi, restul de nouă urmînd să fie lansate în sistem de franciză în cele mai importante oraşe din România pînă la sfîşitul anului 2014.

Localul este amplasat în zona centrală a oraşului. Spaţiul este format din parter şi VIP lounge la subsol, urmînd ca în vară să aibă şi o gradină cu terasă. Pubul este conceput dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse, pereţii, tavanul şi mobilierul înglobînd forme hexagonale şi pentagonale care integrează în spaţiu fotografii şi colaje de fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi.

Fostul internaţional a declarat în cadrul conferinţei de presă că la acest pub se vor putea urmări toate sporturile, nu numai fotbal. "Nu e legat de terenul de fotbal şi nici de jucători, e un concept creat pentru ca lumea să vină să vadă sport. Sînt foarte multe televizoare pe care se va putea urmări nu numai fotbal, ci şi handbal, baschet, rugby, atletism şi aşa mai departe. Acum vreau, nu vreau o să mă duc să mănînc, să văd meciurile. Este în centru Constanţei, sperăm ca lumea să se simtă bine acolo", a spus Gheorghe Hagi.

Hagi nu a exclus posibilitatea de a deschide un pub şi la Istanbul, unde a jucat şi antrenat. "Ne-am gîndit şi la acest lucru, vom vedea ce poate ieşi de acum încolo. Trebuie mai întîi să vedem oraşele unde există cerere", a explicat Hagi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2013, 18:31

Il pune pe Alibec barman ?

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Martie 2013, 18:00
Postat de titiduru22 pe 06 Martie 2013, 16:32

Toata lumea deschide carciumi si baruri.Cu productia este mai greu...

Ba, da' cati titiduri sunteti pe-aici?! :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Martie 2013, 17:33

Hagi este un mare antrenor ...el are o afacere care produce ,,,deja a luat 500 000 de euro pe un jucator care inca nu joaca la Steaua ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează