GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO

GALERIE FOTO Inițiativa inedită a Poliției Capitalei » Automobilul nepoluant cu care se vor întâlni bucureștenii în trafic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 17:11

Începând de astăzi, timp de o lună de zile, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație orașul nostru, vor întâlni în trafic, prima autospecială electrică folosită de Poliția Capitalei.

Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană.

Autospeciala este din aceeași categorie de automobile electrice BMW, folosite la nivel global de către poliţia din Anglia, Austria, Elveţia, Germania, Italia și departamentul de poliţie din Los Angeles.

Pentru că siguranța cetățeanului este prioritatea noastră, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a acceptat propunerea venită din partea Automobile Bavaria Group, ca timp de o lună de zile, polițiștii bucureșteni să testeze un autoturism BMWi3.

Astfel, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație Capitala României vor putea să vadă autospeciala, în cele mai importante zone din București.

Autospeciala este un automobil electric, cu patru locuri, având o putere de 170 cp, cu o autonomie estimată la o utilizare zilnică la 200 km, fiind prevăzut cu sisteme optico-acustice, destinate activităţilor de poliţie rutieră.

BMWi3 este folosit la nivel global de către poliţiile din Geneva, Londra, Los Angeles, München, Roma, Viena.

Acest experiment deschide drumul către servicii moderne de mobilitate, orientate către dezvoltare durabilă şi politici non-poluante.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2016, 11:12
Postat de para.para pe 27 Iulie 2016, 19:21

Si uniforma sa se schimbe. Parca sunt Lolek si Bolek cand ii vezi in camasile alea.

Uniforma nu o poti schimba asa...pocnind din degete ! Trebuie să stii că necesarul de uniformă pentru vară-iarnă pentru un polițist costă niste bani, nu e ca la un copil de școală ! In Poliția Romană sunt in jur de 55 de mii de polițiști dintre care 70 % la PO pe care trebuie să ii imbraci neapărat și nu poți să le dai câte o cămasă și un pantalon !

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Iulie 2016, 21:08
Postat de conasu_boeru pe 27 Iulie 2016, 18:32

Nu văd sensul cu amăgirea asta ! Noi nu suntem în stare să acoperim necesarul cu niste autoturisme cu minimă decență și ni se flutură pe sub nas acest prototip de 60 de mii de euro, cu banii astia poti să iei 5 masini performante !

Exact ,trai pe vatrai!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Iulie 2016, 19:54
Postat de kellogg pe 27 Iulie 2016, 18:34

militia sa lucreze la limbaj, atitudine si apoi sa emita pretentii la dotari. Militia sa dovedeasca eficienta, sa scoata gandacii gradti din birouri si apoi vedem ce si cum e dotarea. Talpa si mijlocul intersectiei, domnilor.

Păi și tu cred că ar trebui să te gândești la limbaj care e frivol și nejustificat , apoi esti pe lângă subiect ca sa nu zic altfel !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close