GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

GALERIE FOTO Sexy instructoarea » Modelul Ana Cheri a cucerit SUA cu formele sale

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 00:00

Ana Cheri s-a născut în California, Statele Unite ale Americii și este un model extrem de apreciat.

Pe lângă faptul că este mai tot timpul în sala de forță pentru a-și putea menține formele perfecte, Ana face parte din categoria personalităților TV din America de Nord, dar cochetează și cu actoria. Frumoasa brunetă le încurajează pe fete să fie active și să urmeze calea sportului. Cheri este un model foarte solicitat pentru sesiuni foto, dar are și un site personal unde vinde programe pentru modelare corporală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Aprilie 2017, 11:27

Modelul Ana Cheri poate ca a cucerit SUA cu formele sale, dar gesepe cu siguranta a indepartat cititorii cu modelul lor de tabloidizare a acestui ziar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează