GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Gastroenterită sau erau băute? Jucătoarele U19 ale Scoției bănuite că au petrecut cu alcool înainte de meciul cu Serbia

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 00:00

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţia Scoţiene de Fotbal, după ce echipa feminină Under 19 nu a disputat partida cu reprezentativa Serbiei.

Forul scoţian a precizat că nouă jucătoare şi opt membri ai stafului au făcut gastroenterită, dar presa sârbă susţine că fotbalistele au sărbătorit mai mult decât era cazul victoriile anterioare.

Potrivit presei, tinerele jucătoare din Scoţia au petrecut cu alcool înaintea partidei şi nu au putut evolua în meciul care trebuia să se dispute la Durres.

Federaţia scoţiană a respins acuzaţiile, afirmând că jucătoarele au avut probleme de sănătate, dureri de stomac şi diaree.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
red77
red77  •  24 Septembrie 2016, 09:27

Ce n ar da și Tamas sa aibă asa coechipieri însetați

Vezi toate comentariile (1)
Comentează