GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ŞCOALA DE FOTBAL "NICOLAE DOBRIN"

Gica Dobrin îl somează pe Copos să achite 40.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Gica, văduva marelui Dobrin, îl somează pe patronul giuleştean să achite o datorie de 40.000 de euro către Şcoala de Fotbal care poartă numele fostului fotbalist, conform săptămînalului "Fanatik".

Suma pe care ar trebui să o plătească George Copos reprezintă 10 la sută din transferul lui Vasile Maftei la Unirea Urziceni. Pentru cei trei ani petrecuţi la Şcoala de Fotbal " Nicolae Dobrin", înainte să se transfere în Giuleşti, Vasile Maftei ar fi trebuit să aducă o cotă parte grupării piteştene, o dată cu trecerea de la Rapid la Urziceni.

Iniţial, Copos a susţinut că nu a încasat nici un leu pe fostul căpitan al alb-vişiniilor, după care a dispărut, pur şi simplu, refuzînd să achite datoria. Presată de faptul că se descurcă tot mai greu cu cheltuielile şcolii pe care a moştenit-o de la soţul său, Gicu Dobrin, a făcut plîngere la FRF, iar cazul este în curs de judecare: "Nu vrem decît dreptul nostru, pentru că banii ăştia ne salvează pentru cîteva luni bune. Nu am nevoie de nici un leu pentru mine, însă Copos trebuie să dea banii pentru copii, să putem întreţine şcoala", a declarat văduva mareului Gicu Dobrin pentru Fanatik. 

Din cei 40.000 de euro, doar 10.000 vor intra în contul Şcolii de Fotbal, restul de 30.000 de euro vor merge la Vasile Jigman, fostul conducător al şcolii în perioada cînd s-a produs transferul lui Maftei în Giuleşti.

"Poate că pare o sumă mică, dar pentru grupări mici precum este a noastră reprezintă aur curat. Vreau să-i îndeplinesc visul soţului meu, acela de a produce, la Piteşti, un jucător la fel de bun cum a fost el", a explicat Gica Dobrin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  14 Mai 2010, 18:01

BUCSARU A DAT BANII LUI COPOS ? se face ca ploua si daca strange ceva ii da lui GIGI MOIERU' care a ramas lefter popescu . Sa-i dea Bucsaru banii Rapidului si apoi acestia sa plateasca mai departe sScoala lui Para Dobrin ! Voi presa ce faceti ? Luati-l de gat pe Bucsaru sau pe MIMI STOICA de OVARE ca sa dea banii copiilor .

 •  14 Mai 2010, 16:26

DA BANII FEMEII BA NESIMTITULE,IPOCRITULE,ACTOR DE 2 BANI,IN HALU ASTA AI AJUNS-

 •  14 Mai 2010, 14:45

Sa vezi cum se scufunda iar planeta! Cand e vorba sa dea bani, milogul asta e mai rau decat florareasa din colt!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close