GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Gică Popescu le-a povestit catalanilor trăirile din închisoare: "Au fost incorecți cu mine!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 17:37

Jurnaliștii publicației catalane "Sport" au realizat un interviu cu Gică Popescu, iar printre subiectele despre care au vorbit s-a numărat și perioada de 611 zile petrecută de fostul fotbalist în închisoare, după ce a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor”.

"A fost complicat. Nu-mi place să vorbesc despre asta, pentru că nu vreau să vorbesc de rău despre ţara mea. Există o vorbă în România: «Ce nu te omoară te face mai puternic». Mă rezum la asta. Înainte eram un tip puternic. Imaginaţi-vă cum sunt acum, sunt mult mai puternic. Este clar că au fost incorecţi cu mine.

A fost greu, dar am încercat să iau totul cât am putut de bine, aproape ca şi cum ar fi fost o glumă de prost gust. Am fost eliberat mai repede datorită cărţilor scrise despre planurile mele de a fi preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Însă nimeni nu îmi va putea da acel timp înapoi. Familia mea a suferit, dar m-a susţinut mereu, cu răbdare.

Cel mai rău este că tatăl meu nu a suportat situația şi după două luni a suferit un atac de cord şi a murit. Închisoarea te ajută să îţi regândeşti întreg universul, să îţi reevaluezi priorităţile!", a declarat Popescu.

"În primul meu sezon la Barca (n.r. 1995-1996), după vacanța de Crăciun, Cruyff ne-a reunit pe toți și ne-a comunicat că eu voi fi al doilea căpitan de echipă, după Bakero. Am fost mut la început, apoi chiar puțin speriat. Mă gândeam doar la faptul că până atunci căpitani au fost Bakero, Amor și Guardiola.

Niciodată nu m-am gândit și n-am știut ce l-a făcut să ia o astfel de decizie. În anul următor, cu Robson, rolurile s-au inversat. Eu am devenit primul căpitan iar Bakero al doilea, deși erau jucători mai experimentați ca mine în lot" Gică Popescu, amintiri de la FC Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zold8
zold8  •  01 Iulie 2017, 01:59

Asta este ***. Aviz amatorilor de umblat cu tricoiorul infipt in trei litere. Intr-un fel, ar trebui sa multumim sorosistilor globalisti ca trag sa o stearga de pe harta. E odios ca aceasta tara exista si e pacat ca niste oameni inimosi dar prosti ca Popescu au platit cu sange ca aceasta pandemie de *** sa fiinteze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  01 Iulie 2017, 01:03
Postat de ccteddy pe 30 Iunie 2017, 20:16

Evaziunea nu e furt dupa cum nici amnistia nu e gratiere, asta asa, pentru cretinii care nu mai au liniste de atata anticoruptie. Adevarata problema nu este neplata impozitului pe un venit realizat ci dorinta unor procurori de a face valuri. Daca nu ma insel, suma a fost platita integral inainte de a incepe procesul. Scopul acestei condamnati este de a trimite un semnal in lume ca romanii sunt niste gunoaie. Iar cum dl. Popescu chiar e in nume, soarta i-a fost hotarata cu mult inaintea pronuntarii sentintei.

Evaziunea nu e furt? O fi donatie te pomenesti.. Oricum GH Popescu a facut ceva mai mult decat evaziune, a participat la un grup infractional care a devalizat cluburile. Daca-mi amintesc bine, era transferul lui Bratu care aparea in contabilitatea lui rapid cu vreo 600 de mii, in ceea lui Galata cu vreo 2 mil. Diferenta de bani a fost asumata de Gh Popescu care a pretins ca Galata i-ar fi platit o restanta de pe vremea cand a jucat pt ei. Ca sa rezum, evaziunea a fost doar unul dintre capetele de acuzare la adresa lui Popescu, cu care n-am nimica, doar ca s-a bagat in ce nu trebuia.

yoz7777
yoz7777  •  01 Iulie 2017, 00:04

Cel mai distractiv este sa-i vezi pe unii cum il apara pe hotul asta. Pai bai baieti, toti din lotul ala au fost condamnati, cum era sa nu fie condamant gicuta, doar pentru ca a fost capitalul la cf barca? Nu mai comparati legislatia din Ro cu cea din Spania, in Spania ai posibilitatea sa recunosti ca ai gresit si sa primesti cu suspendare, la noi nu. Nu puteau judecatorii sa inventeze ceva pentru gicuta... Aia din Spania au recunoscut ca au gresit si au platit, mARELE gicuta a platit, dar niciodata nu a recunoscut ca a gresit, mereu a dat vina pe altii. Pai baciule, cand stai si te tragi de sireturi cu bisnitarii de veri becali, unde credeai ca o sa ajungi? In afara de asta, ai scapat din cauza cartilor, altfel mai stateai si tu putin la mititica. Nu te mai da mare manager ca ai dat chicx cu toate afacerile tale... Asa ca mai lasa-ne cu planurile tale de mare manager...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close