GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GREVĂ JAPONEZĂ

Grevă a angajaților din Ministerul Tineretului și Sportului

Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului
Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 09:59

Angajații cluburilor sportive, direcțiilor pentru sport și tineret și ai caselor de cultură ale studenților din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) se află astăzi în grevă japoneză. Protestatarii cer recalcularea drepturilor salariale  și aprobarea unui regulament de sporuri, anunță agenția News.ro. 

Angajații aflați în grevă vor face fotografii în fața instituțiilor în care lucrează, cu fața către clădiri "pentru a evidenția poziția conducerii Ministerului Tineretului și Sportului, care a întors spatele unităților din teritoriu și nu caută soluții la cererile lor".

Sindicaliștii reclamă că trebuie recalculate drepturile salariale ale angajaților, deoarece plățile lor se fac încă la valoarea de referință din 2009, iar de-a lungul ultimilor ani au fost acumulate ore suplimentare neplătite și pentru care angajații nu au primit timp liber.

Protestatarii, membri ai Sindicatului Național Sport și Tineret din unitățile teritoriale ale MTS au declarat căsunt gata să picheteze MTS și să întrerupă lucrul în perioada următoare, până când le vor fi luate în calcul cererile. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  20 Martie 2017, 13:28

Ce rezultate rasunatoare ati obtinut in ultimul an,ca cereti si bani in plus??? Prima data rezultate bune,si dupa aceia recompensa!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close