GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCHISOARE

I-a refuzat » Gică Popescu a luat o decizie de ultimă oră la închisoare!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 14:51

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare în "Dosarul Transferurilor", iar în urmă cu puţin timp a luat o decizie radicală.

Fostul mare internaţional i-a anunţat pe prieteni că nu acceptă să-l viziteze la închisoare pentru că are dreptul să primească doar 4 vizite lunar. Popescu a decis să primească doar vizitele copiilor soţiei şi copiilor, Maria şi Nicholas. De asemenea, Luminiţa Popescu vine chiar zilnic la închisoare, jucînd rolul avocatului. Soţia fostului fotbalist are studii de Drept.

”Cît timp am regim închis, prefer să păstrez vizitele pentru familie. Dacă mi se schimba statutul, încadrarea, atunci va fi altfel. Aştept să primesc regim semideschis sau deschis. Atunci, vom merge la munci agricole pe lîngă Bucureşti şi poate veni oricine să mă vadă şi să discute cu mine”, le-a transmis din închisoare Gică Popescu, conform sportnews.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (16)
madskills
madskills  •  30 Septembrie 2014, 07:55
Postat de laurentiuvm pe 29 Septembrie 2014, 16:09

Victor Ponta presedinte ! Popescu va fi gratiat !

Punem pariu ca daca ajunge Ponta presedinte Popescu refuza gratierea. E poate singura persoana publica in situatia asta care nu s-a imbolnavit subit, care e demn si umil si care sunt sigur ca o sa regrete pana in clipa in care inchide ochii ca a intrat in asa ceva. E vreunu din toti astia care au dat banii inapoi si au recunoscut fapta? NU ! Popescu a gresit, plateste pentru asta si intr-un fel si-a recastigat cinstea obrazului prin modul in care a ales sa-si ispaseasca pedeapsa. Orice om greseste, daca ia in brate umilita asta, o accepta si mai ales invata din ea, merita oricand o a doua sansa, in orice domeniu.

para.para
para.para  •  30 Septembrie 2014, 01:12

"să primească doar vizitele copiilor soţiei şi copiilor"

mariuss72
mariuss72  •  29 Septembrie 2014, 16:41
Postat de kakasan pe 29 Septembrie 2014, 16:37

Victor ponta la bulau, alaturi de toate lichelele astea.

De acord, ponta la bulau impreuna cu toate lichelele din jurul lui.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează