Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 01:07

649403-untitled.jpg

Într-un moment în care clubul din Ghencea a pierdut sigla şi nu ştie dacă mai are numele şi palmaresul, iar suporterii ameninţă cu boicotul, Gazeta a calculat ce a însemnat pentru Steaua participarea în Europa, an de an, în perioada 2004-2015.
Mai exact, cîţi bani a încasat Steaua de la meciurile respective: bonusuri UEFA, drepturi TV şi bilete vîndute. A rezultat o medie anuală fantastică! 

Citeşte la chioşcuri, în ediţia tipărită, sau pe platforma digitală, unde ziarul e încărcat zi de zi, cum s-au împărţit veniturile pe fiecare an în parte, dar şi care performanţă europeană a vărsat cea mai mare sumă în vistieria clubului!

Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Cititorii Gazetei pot accesa o platformă specială pentru a fi zilnic la curent cu informaţiile publicate în ediţia tipărită, chiar dacă nu pot ajunge la chioşcurile de ziare. Gazeta Digitală este aplicaţia cu ajutorul căreia se poate lectura online ziarul, în format jpg sau pdf.

O mare parte din articolele din ziarul Gazeta Sporturilor nu sînt publicate pe www.gsp.ro şi pot fi citite doar în ediţia tipărită, disponibilă la chioşcuri, sau online pe platforma digitală, replica ziarului tipărit.

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,5 € + TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 5€ + TVA pentru o lună, 10€ + TVA pentru 3 luni sau 18€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion