GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Ilie Năstase, declaraţie uimitoare în faţa propriei fiice: "Şi mie îmi place să mă joc cu păpuşile"

Brigitte a reuşit să intre în inima lui Năstase
Brigitte a reuşit să intre în inima lui Năstase

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 18:32

Ilie Năstase a rămas acelaşi om pus mereu pe poante. Fostul tenismen se străduieşte, însă, uneori prea tare, iar glumele nu îi ies tot timpul.

Aşa s-a întîmplat şi la un eveniment la care a participat alături de una din fiicele sale. Un reporter de la Acces Direct s-a apropiat de fata lui Ilie Năstase şi a întrebat-o dacă îi mai place să se joace cu păpuşile.

Fostul tenismen nu a lăsat-o să răspundă şi a intervenit cu o declaraţie care i-a surprins pe toţi. "Ne place să ne jucăm cu păpuşile. Nu-i aşa, tati? Cel mai mult ne place păpuşa Brigitte. Mă mai joc eu aşa cu păpuşile, cu păpuşa Brigitte", a spus Năstase făcînd aluzie la noua sa logodnică, bănăţeanca Brigitte Sfăt.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează