GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTESTE

În 3 zile își apără titlul mondial și a ieșit în stradă alături de protestatari: "Trebuie să luptăm pentru viitorul copiilor noștri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 13:50

Campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, s-a numărat aseară printre cei 25.000 de oameni care au ieşit în stradă pentru a protesta după tragedia petrecută la clubul Colectiv din Capitală. Peste numai trei zile, Stoica urmează să îşi apere centura mondială la Bucureşti în faţa spaniolului Jorge Loren.

Sportivul în vîrstă de 28 de ani a parcurs alături de ceilalţi protestatari drumul de la Guvern pînă la Piaţa Universităţii şi la Primăria Sectorului 2.

"Militez pentru o schimbare în întreg sistemul politic şi social, trebuie să luptăm pentru viitorul copiilor noştri", a spus Stoica, decis să vină în Piaţa Universităţii şi în următoarele zile.

"În aceste clipe totul trece pe planul secund. Sîmbătă voi lupta cu gîndul la tinerii care şi-au pierdut viaţa, pentru ca ceva să se schimbe în viaţa noastră."

Finala mondială a circuitului Superkombat va avea loc sîmbătă la Sala Dinamo din Capitală. Pe lîngă meciul de titlu mondial dintre Stoica şi Loren, evenimentul va programa şi o piramidă internaţională de grei, dar şi super-fight-uri. Jumătate din încasări vor ajunge la victimele incendiului de la Colectiv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
alegsandru
alegsandru  •  04 Noiembrie 2015, 16:18

Bravo Bogdane, arata lumii adevarul, ca la morga erau 60 de oameni in saci.

grandetorito
grandetorito  •  04 Noiembrie 2015, 16:02

Bravo! si multa bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează