GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

Încă o promisiune făcută de Gigi Becali » Patronul Stelei susține că va face un spital de 50 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 16:28

Tragedia din clubul Colectiv a pus în dificultate sistemul medical din România. Iar Gigi Becali nu a ratat ocazia de a apărea în preajma subiectului. 

Stelistul susține că e dispus să investească 50 de milioane de euro într-un spital european, unde medicii să fie plătiți cu salarii de 8-10 mii de euro.

"Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de Arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici - mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau la pensionarii cu pensii mici - vor beneficia de gratuitate.

Cei cu bani vor plăti toate serviciile medicale, așa cum plătesc la orice clinică privată la care merg în clipa de față", a spus Gigi Becali, potrivit SpyNews.

"Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinatate. Am și gîndit în acest sens un proiect pentru ei. La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor.

Vă spun eu, ca dacă acești mari specialiști români, care acum activează în străinătate, vor câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună, nu vor mai pleca din țară. România are nevoie de acești oameni și trebuie să facem cumva să-i aducem acasă", a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

10
este locul ocupat de Becali în topul Capital pe 2015, cu o avere de 270-300 de milioane de euro

Becali nu este la prima promisiune bombastică. În trecut, el s-a lăudat că va face un stadion pentru Steaua și o academie de fotbal ultramodernă, cu hotel și școală.

De-a lungul acestui an, el a spus în repetate rînduri că nu va mai investi nici un leu la Steaua, temându-se să nu piardă averea familiei. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
viperx10
viperx10  •  09 Noiembrie 2015, 21:29

Cravata si batista cu acelasi model - exercitiu stilistic ratat; iar lantul de la incheietura impreuna cu butoni... impecable :)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Noiembrie 2015, 21:07

maine zice c-a glumit si mai face 3 biserici...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Noiembrie 2015, 20:08

S-a hotarat sa-si spele bani repede pana nu se face ordine in Romania. Nu se face spital cu bani murdari. Sa-i doneze unde vrea el, numai sa nu se mai atinga de nimic romanesc. Nu face si nu va face niciodata cinste Romaniei.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează