GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROMO

Interviu-şoc » Răducioiu îi declară război lui Burleanu: "O marionetă obraznică. Ne va împinge spre faliment! Vaffanculo!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 09:17

Într-un interviu exclusiv în Gazeta Sporturilor de azi, Florin Răducioiu a pornit un atac fără precedent la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu! Fostul internaţional este extrem de nemulţumit de cum a fost tratat ca în postura de antrenor al naţionalei U17 şi anunţă că nu va mai merge la meciurile naţionalei cît timp Burleanu va fi la şefia fotbalului românesc.
Dialogul spectaculos poate fi citi în ediţia tipărită a Gazetei de azi sau în platforma digitală!

Iată cîteva dintre cele mai interesante replici ale lui Răducioiu:

640103-curved-quote.pngPreşedintele federaţiei m-a luat la mişto în ultimele săptămîni şi n-o să accept niciodată să fiu tratat ca un nimeni, mai ales de acest Burleanu! E un tip de o falsitate incredibilă, care, de azi, e inamicul meu numărul unu. Cînd constat stilul comunist şi jignitor adoptat  de minipreşedinte la adresa mea trebuie să renunţ la faţa mea de înger şi să devin polemic.

640103-curved-quote.pngMai întîi, după ce am pierdut amicalul cu Moldova disputat înaintea turneului de calificare din Andorra, îmi tot expedia semnale că ar fi bine să demisionez imediat!

640103-curved-quote.pngM-am întors necăjit din Andorra, pentru că, deşi toată federaţia ştia că-mi închei contractul la sfîrşitul lui decembrie, nu m-a întrebat nimeni cu seriozitate de sănătate. Remarcînd dezinteresul lor, i-am zis lui Gabi Bodescu (n.r. consilierul lui Burleanu) să găsim o soluţie amiabilă de despărţire înainte de finalul anului, deşi m-a durut sufletul pentru puştii ăştia.

640103-curved-quote.pngMi s-au transmis pînă la urmă trei condiţii  pentru a putea lucra mai departe cu puştii, încă şase luni, pentru că aş fi vrut să merg cu ei şi la Elită, şi la turneul final de anul viitor:

1. Să fiu în federaţie de luni pînă vineri, cîte opt-zece ore, să semnez condica! Tipic comunist!

2. Să fiu disponibil în orice moment să devin secund la oricare alt lot de juniori. Adică, eventual, să mă pună secund la nulitatea asta de Doru Isac, care a făcut dezastru la U19!

3. Să fac activitate de scouting prin ţară.

640103-curved-quote.pngProbabil spre stupefacţia lui  Burleanu, am răspuns pozitiv. Era un pachet făcut parcă special pentru a mă descuraja, dar mi-am călcat pe inimă special pentru a avea posibilitatea să-mi duc la capăt munca. Am solicitat doar 2.000 de euro pe lună, vreme de jumătate de an. Asta a fost singura mea condiţie! Mi s-a transmis că nu se poate trece peste 1.800 de euro. Ce e căciuleala asta pe 200 de euro?!

640103-curved-quote.pngE doar o altă dovadă că la vîrful federaţiei nu sînt acceptat, pentru că, vezi Doamne, aş face parte din gaşca lui Mircea Sandu. Burleanu e un căcăcios, care mai avea un pic şi-mi cerea să-mi dau pantalonii jos! Un individ de o falsitate nemaiîntîlnită! O marionetă, care ne va împinge spre faliment! Un amator teleportat în fruntea fotbalului românesc! Vaffanculo!

640103-curved-quote.pngEu mă raliez iniţiativei lui Hagi şi nu mai am ce căuta la meciurile echipei naţionale atîta vreme cît puştiul ăsta obraznic conduce federaţia!

Click AICI pentru a citi interviul integral şi replica lui Burleanu în Gazeta Digitală!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (127)
hotangels
hotangels  •  12 Noiembrie 2014, 11:24

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

gigelos
gigelos  •  04 Noiembrie 2014, 17:35

Radule , scuze ca sunt politicos , sa faci CE la Federatie ? Ce stii sa faci ? Juniori ? N-ai dat niciodata semne de prea mare inteligenta . Valoare ? Poate dar nu avem dovezi . Dupa ce ai plecat din tara in 90 ai jucat in 14 ani la 12 echipe pentru care ai inscris ( in meciuri de campionat )-total - 56 de goluri .4 goluri pe sezon . Varf impins . Mare valoare . Nu cred ca ai inteles nimic din ceea ce ti se intampla . Nici acum . Stai in banca ta , taci inteligent ca vorbesti cam prost si e pacat . Te stia lumea de Marele Blond , domiciliat la Monaco , distins ce vrei . Tot de Colentina ai ramas .

shogun_blue
shogun_blue  •  04 Noiembrie 2014, 08:19
Postat de bebe_scu pe 03 Noiembrie 2014, 17:42

Scuze ...romana ... i-a acordat... Hotarat lucru trebuie sa-mi cumpar o tastatura noua.

si cum se zice "paci" pe la voi pe la romania VAFFANCUL_O..oooo nu cred ca se zice s.....p...

Vezi toate comentariile (127)
Comentează