GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAŢII

Iordănescu, o imensă dezamăgire pentru Gică Popescu: "E o fantomă pentru mine! Nu poți face ce a făcut el!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 18:53

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu nu îşi mai vorbesc acum, deşi au lucrat împreună la echipa naţională şi fostul selecţioner a făcut parte din echipa cu care fostul jucător a candidat la FRF.

"Baciul" a dezvăluit că ruptura dintre el şi Iordănescu nu a fost cauzată de decizia "Generalului" de a se alătura lui Răzvan Burleanu.

"Iordănescu m-a dezamăgit enorm. Dacă ai o ţinută morală corespunzătoare, nu poţi face ce a făcut el. Cearta nu are legătură cu fotbalul. Prefer să nu spun ce s-a întâmplat între noi.

Eu am vorbit cu el la telefon, înainte să se întâmple ce s-a întâmplat. După aceea mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Când mi-am dat seama ce s-a întâmplat, nu am vrut să vină să mă viziteze în închisoare. Nu spun mai multe pentru că l-aş jigni", a spus Gică Popescu la Digi.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
whiteredarad
whiteredarad  •  28 Septembrie 2016, 09:43

L-am vazut ieri pe Gica Popescu, acelasi om pe care il stiam. Nu si-a recunoscut pedeapsa primita, dar a acceptat-o. Popescu a fost printre putinii condamnati, pe care ii stiu, la care judecatorul a facut exces de zel, dind condamnare cu executare, nu cu suspendare, cum ceruse procurorul. A fost o condamnare cel putin discutabila, mai ales ca isi platise, de mult timp, prejudiciul ( asta-in stil pur romanesc-, s-a interpretat ca o recunoastere a faptei).Cum bine spunea cineva, Dl Iordanescu este un om al fotbalului trecut, fara tangente cu ce se intampla azi, in pregatire, in fazele jocului. Nu era cazul, ca de dragul banilor si al revenirii la Nationala sa-l tradeze pe Gica Popescu. Asta se iarta...dar nu se uita.Acum dl Anghel Iordanescu este "un fost..." in toate privintele, nu doar ca fotbalist sau antrenor. Am fost la EURO,,l-am vazut prizonierul conceptiilor trecute, invechite, conservator si rupt de realitate.

bimbi79
bimbi79  •  28 Septembrie 2016, 08:33

Gica Popescu este un fost fotbalist dar, in acelasi timp, este si un fost puscarias. Despre Iordanescu putem spune doar ca este un fost fotbalist si antrenorul secolului trecut. Greu de digerat (pt Popescu) dar adevarul ramane orice ar fi.

903102979835511
Daniel Toma  •  27 Septembrie 2016, 22:00

iordanescu ***...evident...e dus demult . Gica, si-a platit cu varf si indesat faptele. 3 ani la rand fotbalistul anului fara pile, capitan la barca ...suficiente fapte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează