GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Iubitorii sportului din România pot participa la un eveniment special organizat la București, Forumul Sportului Românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 16:20

Institutul Sportiv Român marchează Centenarul Marii Uniri prin lansarea Forumului Sportului Românesc, ce va avea loc pe o durată de 3 zile, în perioada 31 mai - 2 iunie 2018, la Palatul Parlamentului.

În cadrul evenimentului, vor fi susținute 3 conferințe și 16 workshop-uri de specialitate, unde vor fi prezenți peste 75 de speakeri din lumea sportului mondial.

Se vor discuta subiecte de actualitate, printre care: management sportiv, provocări juridice actuale în sport, psihologie și coaching în Sport, modalități de finanțare în sport, match fixing, anti doping, corupție și integritate în sport etc.

“România are nevoie de astfel de evenimente, mai ales când vorbim despre un domeniu atât de dinamic precum este sportul. Institutul Sportiv Român, își propune prin acest eveniment să creeze un spațiu de aprofundare, dezvoltare și creștere pentru specialiștii din industrie”
Adrian Socaciu, președintele Institutului Sportiv Român

La Palatul Parlamentului vor exista reprezentanți de marcă de la FIFA, UEFA, European Commision, FIFPro, FISU, LaLiga, MTS, CNAS, Agenția Națională Anti Doping, Rsportz, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Real Madrid, Beșiktaș, FC Bologna, Sport Ireland, British Gymnastics.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează