GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Judecătoarea care a luat mită de la Borcea și frații Becali, explicații ridicole: "Banii de la Borcea nu au avut legătură cu dosarul, ci cu faptul că ne plăceam reciproc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 21:38

Judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că a luat șpagă în "Dosarul Transferurilor", și-a recunoscut faptele și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întîmplat totul.

Magistratul este acuzat că a primit șpagă nu mai puțin de 195.000 de euro: 185.000 de la frații Becali și 10.000 de la Cristi Borcea.

Adevărul a publicat declarațiile pe care Geanina Terceanu le-a dat în fața magistraților, aceasta oferind detalii inedite și despre banii primiți de la Cristi Borcea.

Cel care i-a făcut cunoștință Geaninei Terceanu cu Cristi Borcea a fost avocatul George Antonie Iorgovan, judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Acesta ar fi condus-o pe judecătoare la vila lui Borcea, unde au stat două ore.

"După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din cîte îmi amintesc 10.000 de euro. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea. Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou.

Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerîndu-mi să ne vedem, însă eu am tot amînat, iar o altă întîlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a povestit Geanina Terceanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
sumred
sumred  •  11 Februarie 2016, 12:56

La bulau cu ea! Sa se duca langa borcica daca il place asa de mult!

gicab
gicab  •  11 Februarie 2016, 11:58

Dacă banii sunt cadou ...rămâne cu ei dacă e șpagă ...nasol ii restituie si sta si la mititica ...asta e motivu pentru care spune ca s au plăcut reciproc , ca sa nu fie nici ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  11 Februarie 2016, 10:15

Ce sa intelegem din aceasta declaratie, ca se prostitua!!!???

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close