GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Luptătorii din gala Superkombat Iași se duelează la mall vineri după-amiază

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 10:53

Sportivii care vor urca sâmbătă seară în ring la gala Superkombat World Grand Prix, programată la Sala Sporturilor din Iași, se vor confrunta în premieră, vineri după-amiază, de la ora 16:30, la Palas Mall, acolo unde va avea loc prezentarea și cântarul oficial ale evenimentului.

Cei 26 de luptători nu vor avea de înfruntat doar privirile tăioase ale adversarilor, ci și kilogramele, toți cei prezenți trebuind să intre în categorie pentru a putea fi declarați apți pentru meciurile de sâmbătă. În main-event-ul galei de la Sala Sporturilor, Amansio Paraschiv poate deveni al patrulea campion mondial la kickboxing profesionist din istoria României dacă îl va învinge pe congolezul stabilit în Amsterdam, Chris Ngimbi, fost deținător al centurii It's Showtime.

"Cu siguranță este cel mai important moment dinaintea meciului. În primul rând este presiunea asta a scăderii în kilograme pentru a ne putea încadra în categorie, iar mai apoi faptul că ne vom confrunta față în față va fi un moment decisiv din punct de vedere psihologic. Sunt determinat și hotărât, și el știe că sunt mai bun decât el", a declarat Amansio Paraschiv, cel care este neînvins în ultimul an și jumătate.

Cântarul oficial și prezentarea sportivilor sunt programate să înceapă de la ora 16:30 și vor avea loc pe scena amenajată în Palas Mall din Iași, în zona magazinului Intersport. Nu vor lipsi sportivii ieșeni care luptă în gală, Corneliu Lascăr, Eduard Chelariu, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă și Sebastian Ciobanu.

"Îi așteptăm pe toți ieșenii să vină să ne susțină. E pentru prima oară în carieră când lupt aici, acasă, în Iași, și cu siguranță fiecare dintre noi vrea să impresioneze. Cu ajutorul publicului, vom fi de neînvins", a declarat și Sebastian Cozmâncă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează