GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SIGLĂ ȘI PALMARES

Marca unei echipe de tradiție din România, cedată unei noi societăți. Echipa se va înscrie în Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 15:29

Comitetul Creditorilor de la U Cluj a votat încetarea contractului de folosință exclusivă a mărcii, care va reveni unei noi structuri, numite Asociația Club Sportiv de Fotbal ”Alb-Negru” a Studenților Clujeni.

În urma acestei hotărâri, echipa se va putea înscrie în Liga a 4-a în noul sezon și se va baza pe juniorii care au evoluat în Liga Elitelor în acest an, notează numaiu.ro.

Din acest moment, societatea la care Florian Walter este acționar majoritar nu va mai putea evolua în competiții sub numele de U Cluj.

Consilierii clujeni vor vota în cadrul ședinței de astăzi cedarea mărcii și palmaresului către noua structură care beneficiază de susținerea primăriei și a celor șase universități clujene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  11 August 2016, 18:56

Bai fratilor !Sa-mi explice cineva:echipele desfiintate vad ca se ''reinmatriculeaza'' ba in liga 4,ba in 5.Dupa care criteriu?Citeam ca Otelul va porni din liga 4.Rapid,din 5.Ceahlaul...(sunt din P. Nt si sunt direct interesat),tot din liga 5.U Cj,din 4.Pai.....pt unii muma ,pt altii ciuma ? Citem in ziarul local,ca nu-i posibil in liga 4,pt e societate noua ,iar daca ar promova,celelelte echipe ar contesta acest fapt.Dar la Galati,e posibil ? Sau la Cluj ? Acolo ce legi sunt ?

romelo777
romelo777  •  11 August 2016, 18:35

walter a ingropat doua echipe de mare traditie in romania,merita tot ce e mai rau!

dinamo100
dinamo100  •  11 August 2016, 18:21
Postat de khal_37 pe 11 August 2016, 17:47

Se duce naibii satelitul lui dinamo...un nou club 100% ardelenesc se naste.

Amice, esti pe langa subiect: luarea clubului (nume, palmares etc.) de la Walter, care de mult timp nu mai investeste nimic, si plasarea lui sub tutela primariei este o chestie absolut normala, chiar daca nici primaria nu cred ca va investi prea mult. Cat priveste Paskany si CFR, ce legatura au cu PDL?!! CFR a fost si este 100% privat, iar Paskany s-a dat la fund fiindca nu-i iesea nici un ban din fotbal, ceea ce de asemenea e ceva normal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează