GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMUNICAT

Mesajul emoţionant al lui Gică Popescu din spatele gratiilor » Ce le-a transmis prietenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 22:09

Gică Popescu a ţinut să le transmită un mesaj celor care au fost alături de el joi la înmormîntarea tatălui său, Costică Popescu, 71 de ani. Fostul căpitan al naţionalei României a fost eliberat pentru o zi de la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile."Doresc ca, pe această cale, să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine şi de familia mea la mijlocul săptămînii trecute. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Calafat, cît şi celor care s-au gîndit la mine şi la familia mea. Vreau să le mulţumesc prietenilor care m-au susţinut într-o situaţie extrem de grea, foştilor mei colegi, celor care fac parte din marea familie a sportului.

Mulţumirile mele mass-mediei pentru înţelegere şi decenţă, în mod special reporterilor şi cameramanilor aflaţi la Calafat care au înţeles că situaţia în care sînt nu îmi permite să fac declaraţii şi comentarii. Vă mulţumesc pentru respectul pe care mi l-aţi arătat încă o dată", a transmis Gică Popescu într-un comunicat remis Mediafax.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
arayas
arayas  •  20 Mai 2014, 22:34

Cand facea bani negrii cu mafiotii analfabeti becalieni nu trimitea mesaje emotionante! Acum toti sunt niste ingerasi roz cu urticarie de la traiul de parnaie. Dom'le Popescu, la multi ani alaturi de toti tovarasii tai de fapte.

bobinatul
bobinatul  •  20 Mai 2014, 09:59
Postat de victor33 pe 20 Mai 2014, 07:16

Stiu ca e jigodie, dar in contextul asta ziceam. Am auzit si despre cateva tepe pe care le-a dat unor oameni, lucruri care nu se prea cunosc. De asta am si lasat "desi"-ul.

Asta e gica popescu: ://www.riseproject.ro/articol/gica-popescu-dator-la-papetarie-dator-la-benzinarie/. Oricum condoleante , situatia asta este trista pentru oricine si trebuie pastrata decenta.

mvradulescu
mvradulescu  •  20 Mai 2014, 09:49

Sincere condoleanțe d-le Popescu și întreaga mea compasiune pentru momentele amare pe care le trăiți dumneavoastră și cei dragi ! Pentru mine rămâneți căpitanul Naționalei care ne-a umplut de atâtea ori sufletele de bucurie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează