GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CS U CRAIOVA

Mihai Rotaru a fost reținut pentru 30 de zile în ziua în care CS U Craiova joacă la Ovidiu, cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 18:28

În această seară, CS U Craiova joacă la Ovidiu cu Viitorul, iar azi jucătorii au aflat că principalul acționar al echipei, Mihai Rotaru, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunță gds.ro.

Decizia a fost luată de instanța supremă. Joi acesta a fost adus la DNA. Rotaru e acuzat de cumpărare de influență și complicitate la abuz în serviciu într-un dosar cu o despăgubire de peste 30 de milioane de euro.

Nu este singurul aflat în cauză. Mai sînt alte 5 persoane care au fost arestate preventiv în acest dosar.

Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoană care se judecă cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vîndute, în 6 luni acesta a primit de la ANRP despăgubirile.

Acționarul Craiovei și soția sa au primit de la ANRP despăgubiri în două rînduri: una de 24,5 milioane de euro și alta de 10,9 milioane de euro. În schimbul drepturilor litigioase Rotaru ar fi dat 750.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
addytzu
addytzu  •  28 Noiembrie 2015, 22:32

Ma si gandeam!!!!!Ma,cum sa primeasca escrocul asta 30 de milioane de euro de la statul roman cadou,la cateva luni dupa ce a depus dosarul!!!!!Cum sa primeasca escrocul asta dreptul de a juca direct in Liga a doua,daca nu accepta cadoul oferit de Sandu si Dragomir,***!!!!!!Cum se ajuta *** intre ei in tara asta!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vbga
vbga  •  28 Noiembrie 2015, 22:24

PA Craiolguta!

fcu1948
fcu1948  •  28 Noiembrie 2015, 20:11
Postat de echilibrat pe 28 Noiembrie 2015, 19:53

Stii ca actuala FC Rapid SA e doar o clona fara valoare ? Conform actelor, FC Rapid SA a fst infiintata in 2006. Fostul club de fotbal, Uniunea Fotbal Club Rapid (UFC Rapid) a fost abandonat de Copos si falimentat - ca traga tepe creditorilor. Dar tu stii ca in lumea civilizata asa ceva nu se intimpla - un club da faliment, palmaresul se vinde la licitatie (vezi Napoli, Fiorentina). Asa ca din punct de vedere legal si moral FC Rapid e o clona facuta acum 9 ani, fara nici o treaba cu vechiul Rapid. Si hai sa vorbim si de fostul Rapid, ala - exista hirtii pe steme si palmares de la Ministerul Transporturilor catre Copos ? ai vazut tu asa acte ?

Mai bine ne povestești de investitorii "serioși" de la clona, de acei "investitori onești în piața bursieră" care au venit să se alăture "proiectului serios" demarat de vasileasca. Asta în antiteză cu infractorul de Mititelu. Și uite că surpriză, tocmai rotărel "seriosul" s-a dovedit un infractor de ultimă speță, iar investiția "onestă" în clona reprezintă în fapt spălarea banilor proveniți din infracțiuni. Ăsta da rpoiect "serios și de viitor". Chiar, te-ai întrebat CE și despre CINE scrie acum rotărel al tău în birourile DNA-ului????? Dacă amintește cumva în "memoriile" lui și despre actul de înființare al clonei și despre "asocierea" cu amica ta vasileasca???????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează