GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARENA NAȚIONALĂ

Ministerul Dezvoltării confirmă oficial: Noul agrement de la Național Arena a fost avizat

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 15:51

Noul agrement tehnic pentru materialul Duraskin, din care este alcătuit acoperișul Arenei Naționale a fost avizat astăzi de Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcţii (CTPC), se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării.

"În principiu, odată cu emiterea acestui aviz, se încheie și rolul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, din punct de vedere tehnic, în soluționarea situației pentru Arena Națională. Ministerul nu este implicat mai departe, în cererea și eliberarea avizului de securitate la incendiu.

Desigur, vom continua să sprijinim Primăria Capitalei și orice autoritate publică locală în rezolvarea diverselor probleme pe care le întâmpină", a declarat Cezar Soare, președinte CTPC.

Reprezentații Primăriei Capitalei așteaptă acum avizul IGSU, document ce va furniza cadrul legal pentru redeschiderea Arenei Naționale.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează