GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu iese pe contraatac » "Vă prezint actele care demonstrează că eu sînt patronul adevăratei Universitatea Craiova"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 18:14

Chiar dacă echipa nu mai există, Universitatea Craiova continuă să se lupte pentru istoria clubului. Site-ul Ştiinţei a publicat azi acte prin care încearcă să înlăture orice suspiciune legată de continuitatea echipei. 

"Vă prezentăm un PROCES VERBAL încheiat de COLEGIUL SENATULUI INSTITUŢIEI UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA din 16 septembrie 1994.

În cadrul acestei şedinţe rectorul MIRCEA IVĂNESCU supune aprobării colegiului solicitarea FC Uniuversitatea Craiova – asociaţie sportivă non profit, de a se asocia cu AGES SRL CRAIOVA – firmă patronată la acea vreme de George Constantin Păunescu, primul investitor din istoria Universităţii Craiova", anunţă site-ul clubului.

De asemenea, tot în aceeaşi şedinţă a fost aprobată şi componenţa consiliului de administraţie al clubului, care ar fi urmat să aibă în componenţă nume precum Rodion Cămătaru, care ar fi fost preşedinte, Ivan Nicolae, vicepreşedinte, Victor Piţurcă, antrenor.

Întreaga componenţă:
- CĂMĂTARU RODION – preşedinte;
- IVAN NICOLAE – vicepreşedinte;
- POPESCU TAMARA – contabil şef;
- ARNĂUTU EUGEN – reprezentant AGES SRL;
- DUMITRANA FLORIAN  - directorul BRCE;
- Profesor RINDERIU ION – reprezentant instituţia Universitatea din Craiova;
- PIŢURCĂ VICTOR - antrenor

"Acest document confirmă fără putinţă de tăgadă că Fotbal Club Universitatea Craiova a funcţionat în permanenţă sub tutela Universităţii din Craiova şi că instituţia Universitatea din Craiova a fost organismul care a iniţiat toate procedurile de reorganizare ale echipei de fotbal Universitatea Craiova începând cu anul 1990 şi până la data privatizării efective a acesteia respectiv anul 2002, atunci când prin Legea 69/2000 statul român a hotărât ca toate cluburile profesioniste de fotbal să fie transformate în societăţi comerciale exclusiv de drept privat.

Susţinerile bolnave ale lui Badea, Geolgău, Craioveanu, Olguţa Vasilescu prin care aberau despre cum ar fi rămas palmaresul atârnat prin cuierul Clubului Sportiv de Drept Public Universitatea Craiova – persoană juridică înfiinţată în anul 2006!!!! sunt înlăturate acum din mintea oricărei persoane care are un minim de cunoştinţe de patru clase", se mai precizează în comunicat.

VEZI AICI ÎNTREG COMUNICATUL ŞI ACTELE!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fcu1948
fcu1948  •  30 August 2014, 22:43
Postat de ion.ionescu pe 29 August 2014, 23:43

Marcel Iancu, te-a intrebat cineva de vorba ? Vrei neaparat sa-i arati lui Mitic.helu ca esti sluga perfecta ? Mai bine ne-ai spune de ce tu si Codoban nu mai calcati prin Oradea. Pentru ca ati nenorocit si pe FC Bihor, dupa ce ati furat cat ati putut...Daca esti asa de destept, salveaza-ti stapanul din situatia penibila in care s-a introbagat si da tu raspunsuri la ce am sesizat. Te duce mintea ?

Iar marmota învelea ciocolata.......... Chiar, cu Darth Vader ai mai vorbit în ultima vreme????

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 August 2014, 09:29

...sarantocul abereaza ...e mort si ingropat ...nu mai arew ce cauta in fotbal ...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 August 2014, 23:43
Postat de fcu1948 pe 29 August 2014, 19:45

Noroc că nu are ce să-ți jignească!

Marcel Iancu, te-a intrebat cineva de vorba ? Vrei neaparat sa-i arati lui Mitic.helu ca esti sluga perfecta ? Mai bine ne-ai spune de ce tu si Codoban nu mai calcati prin Oradea. Pentru ca ati nenorocit si pe FC Bihor, dupa ce ati furat cat ati putut...Daca esti asa de destept, salveaza-ti stapanul din situatia penibila in care s-a introbagat si da tu raspunsuri la ce am sesizat. Te duce mintea ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează