GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Moroşanu, fraţii Stoica şi Cătinaş vor lupta pe 2 octombrie în gala Superkombat de la Milano! Adversar celebru pentru "Moartea din Carpați"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2015 13:12

Vedetele Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Raul Cătinaş se numără printre luptătorii confirmaţi că vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie.

Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va găzdui o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în faţa a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, peste 5.000 de fani au făcut uitat, pentru o noaptea, faptul că oraşul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

"Am fost impresionaţi de atmosfera de anul trecut, iar aşa cum am promis, vom reveni în această toamnă cu o nouă gală de cinci stele. Dacă tot am ales un loc de desfăşurare inedit, un teatru, atunci promitem bătaie ca în filme. Vom avea opt luptători români în programul evenimentului.

Pe lîngă meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o altă gală în deschidere, care va include cei mai buni luptători din noua generaţie, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu şi Amansio Paraschiv. În curînd va fi anunţat şi programul complet", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Moroşanu va avea parte de un examen dificil în Italia, urmînd să dea piept cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut după ce în 2012 a participat la ultima piramidă la categoria grea organizată în Japonia şi numeroasele premii de la concusurile de bodybuilding.

"Abia aştept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sînt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, aşa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuţă", a spus Moroşanu.

Neînvinşi în 2015, fraţii Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit că vor repeta scenariul.

"Sînt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aştept să mă reîntîlnesc cu fanii de acolo şi le promit un nou spectacol de neuitat", a afirmat şi campionul mondial Andrei Stoica.

Biletele se pot achiziţiona de joi din reţeaua ticketone.it, dar şi din toate magazinele româneşti EastFood din nordul Italiei, iar preţul acestora va începe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile şi la casele teatrului Linear4Ciak. Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de ţări de pe 6 continente.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează